LG's nieuwe monitor is 's werelds eerste 16:18 verticale display

LG's nieuwe monitor is 's werelds eerste 16:18 verticale display
LG's nieuwe monitor is 's werelds eerste 16:18 verticale display
Anonim

LG heeft twee nieuwe monitoren aangekondigd, waaronder het eerste 16:18 verticale scherm op de markt.

Aangekondigd op woensdag, zullen de twee nieuwe monitoren officieel debuteren in januari op CES 2022. De eerste monitor, de LG UltraFine Display, is een 32-inch 4K UHD (3, 840 x 2, 160) Nano IPS-paneel met een contrastverhouding van 2.000:1. De nieuwe monitor biedt ook 98 procent dekking van het DCI-P3-kleurengamma, wat neerkomt op donker, diep, zwart en een levendig kleurenscherm. Het is het eerste Nano IPS Black-paneel van LG en het bedrijf zegt dat het "realistische en genuanceerde zwarte tinten" zal leveren.

Image
Image

De tweede monitor is de LG DualUp Monitor. Net als het LG UltraFine Display heeft de LG DualUp een Nano IPS-paneel. Het zal echter een unieke beeldverhouding van 16:18 hebben. Dat betekent meer verticaal schermvastgoed.

Het scherm bestaat uit wat LG een Square Double QHD-scherm noemt. Met een 28-inch scherm biedt de monitor hetzelfde scherm als twee 21,5-inch schermen die op elkaar zijn gestapeld. Het scherm heeft ook een ingebouwde functie voor gesplitste weergave, waarmee het scherm in tweeën kan worden gesneden, waardoor het als twee monitoren fungeert.

Image
Image

"LG's premium monitoren voor 2022 leveren de beeldkwaliteit, functies en bruikbaarheid die kunnen voldoen aan de behoeften van zowel professionele als thuisgebruikers", Seo Young-jae, senior vice president en hoofd van de IT business unit bij LG Electronics Business Solutions, zei in de aankondiging.

LG heeft nog geen plannen voor een releasedatum gedeeld. Deze details zijn echter mogelijk beschikbaar op CES 2022.

Aanbevolen: