Windows 11 Update Tests Uitfaseren Configuratiescherm

Windows 11 Update Tests Uitfaseren Configuratiescherm
Windows 11 Update Tests Uitfaseren Configuratiescherm
Anonim

Microsoft lijkt eindelijk te werken aan het volledig uitfaseren van het Configuratiescherm in een nieuwe Windows 11-update.

Volgens een bericht gepubliceerd op de Windows Insider Blog, werkt het bedrijf aan het verplaatsen van instellingen van het Configuratiescherm naar de Instellingen-app. Op dit moment lijkt de overstap een test te zijn die alleen beschikbaar is voor het softwaretestprogramma van het bedrijf, Windows Insider.

Image
Image

"We hebben de geavanceerde instellingen voor delen (zoals netwerkdetectie, delen van bestanden en printers en delen van openbare mappen) verplaatst naar een nieuwe pagina in de app Instellingen onder Geavanceerde netwerkinstellingen", luidt het blogbericht.

"We hebben enkele updates aangebracht aan de apparaatspecifieke pagina's onder Printers en scanners in Instellingen om meer informatie over uw printer of scanner direct in Instellingen weer te geven, indien beschikbaar."

Microsoft voegde toe dat sommige toegangspunten voor de netwerk- en apparaatinstellingen in het Configuratiescherm nu doorverwijzen naar de overeenkomstige pagina's in Instellingen, zodat u niet naar het Configuratiescherm wordt geleid.

De verhuizing van het configuratiescherm van Microsoft heeft lang geduurd en is volgens The Verge in de maak sinds ten minste Windows 8. Microsoft introduceerde de app Instellingen in 2012 in de hoop uiteindelijk het Configuratiescherm te vervangen.

Het is logisch dat Windows 11 eindelijk de systeemupdate kan zijn om het Configuratiescherm officieel uit te faseren, aangezien Microsoft zich heeft gericht op modernisering en een schoon ontwerp voor Windows 11.

Aanbevolen: