Wat is er zo moeilijk aan de analoge zak

Inhoudsopgave:

Wat is er zo moeilijk aan de analoge zak
Wat is er zo moeilijk aan de analoge zak
Anonim

Belangrijkste afhaalrestaurants

  • The Analogue Pocket is een moderne handheld die originele Nintendo Game Boy-spellen speelt.
  • Ars Technica noemt het 'de beste gameboy ooit gemaakt'.
  • Bestellingen zijn open, maar je krijgt er geen tot 2023.
Image
Image

The Analogue Pocket is een moderne draagbare spelconsole die originele Nintendo Game Boy-cartridges speelt. En de nerds zijn er gek op.

Als je een game-fan bent van een bepaalde leeftijd, is het moeilijk om je creditcard niet tevoorschijn te halen zodra je een foto van de Analoge Pocket ziet. Het is als een slankere, serieuzere versie van het origineel, in zwart of wit, voor een heel redelijke $ 220. Het goede nieuws is dat het net zo goed is als je zou hopen en veel meer doet dan Game Boy-spellen spelen. Het slechte nieuws is dat als je vandaag pre-ordert, je er pas in 2023 een krijgt.

"Nostalgie is springlevend in de wereld van videogames, en dat is precies wat de opwinding achter de Analogue Pocket aanwakkert. Het is de tweede komst van de Nintendo Game Boy, een van de meest populaire gameplatforms van altijd - en het is aantrekkelijk voor veel consumenten die zijn opgegroeid met de Game Boy Color en Original Game Boy", vertelde Christy Garmin van de populaire gamingwebsite I Love Cheats aan Lifewire via e-mail.

Oud goud

Image
Image

The Analogue Pocket heeft tal van moderne updates. Het heeft vier gezichtsknoppen, niet twee, en een paar schouderknopen aan de achterkant. De stroom komt van een oplaadbare li-ionbatterij, niet van een set AA's, en zoals we zo zullen zien, zullen er adapters zijn waarmee je games van andere consoles kunt spelen.

Maar de echte aantrekkingskracht is het prachtige scherm. Het kan games in het originele geel/groen weergeven, of u kunt kiezen voor zwart-wit. Het is niet alleen scherper en contrastrijker dan het origineel uit 1989, het biedt ook 10 keer de resolutie, waardoor de game-graphics er geweldig uitzien. "Het is moeilijk te overschatten hoe goed deze games eruitzien met zo'n hoge resolutie, met zo'n helder en scherp scherm", schrijft Andrew Webster van The Verge in een recensie.

De Analoge Pocket voegt moderne glans toe aan de Game Boy-formule, maar laat nostalgie en een geweldig spelontwerp de rest doen.

2D-zwart-witgames lijken eind 2021 misschien het saaiste ooit, maar toen deze games werden gemaakt, betekende het gebrek aan grafische bloei dat game-ontwerpers ons op andere manieren moesten verbazen. Er waren toen ook veel vreselijke games, maar de goede zijn vandaag nog steeds massief goud. De Game Boy-versie van Tetris is nooit verbeterd omdat 30 jaar technologische vooruitgang niets heeft opgeleverd dat het zou kunnen verbeteren. Het spelmechanisme was al perfect. Hetzelfde geldt voor andere oude titels. Super Mario World op de SNES ziet er nog steeds fris uit en is nog steeds een van de leukste games die er zijn.

The Analogue Pocket voegt moderne glans toe aan de Game Boy-formule, maar laat nostalgie en een geweldig spelontwerp de rest doen. Het speelt ook Game Boy Color en Game Boy Advance, zolang je de originele cartridges hebt.

"Vergeet niet dat de originele Game Boy populair werd in 1990/91 en de Game Boy Color een paar jaar later in 1998", zegt Garmin. "De mensen die rond die tijd kinderen en jonge tieners waren, zijn nu begin dertig en zijn opgegroeid met een obsessie voor videogames, en een trip down memory lane als je wat ouder wordt is altijd leuk. je terugbrengen naar je vroege tienerjaren? Ja, alsjeblieft!"

Toekomstbestendig

Image
Image

The Analogue Pocket speelt niet alleen die originele Game Boy-cartridges af. Het werkt ook met eigenzinnige accessoires zoals de Game Boy Camera, een digitale camera bovenop een spelcassette.

Maar daar stopt het niet. Er is al een Game Gear-adapter te bestellen, waarmee je games van Sega's handheld-console in kleur kunt spelen. En in de toekomst komen de Neo Geo Pocket Color-adapter, Atari Lynx en TurboGrafx-16 (PC Engine). Dat is een who's who van draagbare gaming uit de jaren 90, en deze adapters zijn slechts $ 30 per stuk.

Dus nu zie je waar het allemaal om draait. Er lijkt vrijwel niets te klagen, afgezien van het feit dat je er geen kunt krijgen. En het mogelijke effect op de markt voor gebruikte spelcartridges wanneer mensen ze allemaal gaan kopen.

En 2023 is tenslotte niet zo ver weg, toch?

Aanbevolen: