Amazon Web Services-storing treft Doordash, Twitch en meer

Amazon Web Services-storing treft Doordash, Twitch en meer
Amazon Web Services-storing treft Doordash, Twitch en meer
Anonim

Een storing bij Amazon Web Services (AWS) lijkt meerdere websites te treffen, waaronder Twitch en Doordash.

Rapporten van de storing begonnen vanochtend vroeg op Downdetector te verschijnen, evenals op sociale media. Een groot deel van het internet loopt van de servers van Amazon, wat betekent dat een AWS-storing de potentie heeft om miljoenen websites te treffen.

Image
Image

We hebben al rapporten gezien van Twitch en Doordash dat gebruikers verbindingsproblemen hebben met de websites en apps. Downdetector heeft ook een piek in problemen laten zien voor andere apps zoals Clash Royale en PlayStation Network. Er zijn ook enkele meldingen geweest van problemen bij het lanceren van Amazon en andere websites.

Als je problemen ondervindt met een van je favoriete websites, is dit mogelijk te wijten aan de AWS-storing. Volgens het AWS Service He alth Dashboard lijkt het systeem specifiek problemen te hebben met twee verbindingsregio's. Deze regio's omvatten Noord-Californië en Oregon. Het is onduidelijk hoeveel sites die specifieke regio's gebruiken om hun services te hosten. Als zodanig is het onmogelijk om te zeggen welke sites met AWS worden getroffen door de storing.

Image
Image

Het goede nieuws is dat Amazon op zijn dashboard deelde dat het de hoofdoorzaak van de internetconnectiviteitsproblemen met die regio had geïdentificeerd en was begonnen met het uitbrengen van een oplossing. Op dit moment is het onduidelijk hoe lang het duurt voordat deze oplossing volledig is geïmplementeerd.

Aanbevolen: