Slack-uitval treft nog steeds sommige mensen

Slack-uitval treft nog steeds sommige mensen
Slack-uitval treft nog steeds sommige mensen
Anonim

Veel Slack-gebruikers werden donderdagavond overrompeld door een Slack-storing en het lijkt erop dat het probleem waarschijnlijk nog wat langer zal aanhouden.

De onverwachte uitv altijd heeft wereldwijd Slack-gebruikers getroffen - van wie sommigen de zaken weer aan de gang hebben kunnen krijgen, terwijl anderen nog steeds wachten. Volgens @SlackStatus op Twitter werd het probleem met het domeinnaamsysteem (DNS) veroorzaakt door iets aan de kant van het bedrijf en is het niet gerelateerd aan diensten van derden.

Image
Image

Slack verklaarde aanvankelijk dat het probleem binnen 12 uur zou worden opgelost, maar zei later dat het een vergissing was en dat het eigenlijk dichter bij 24 uur zou zijn.

Ervan uitgaande dat het 24 uur betekent vanaf het moment van de eerste verklaring over de storing, betekent dit dat het tot ongeveer 16.00 tot 17.00 uur kan zijn. ET vrijdag.

Dat gezegd hebbende, in de meest recente tweet van Slack over het probleem staat dat "het enige tijd zal duren voordat de oplossing iedereen bereikt", wat inhoudt dat we gewoon moeten wachten tot de servers op dit punt zijn ingehaald.

Slack zei dat het opnieuw laden van de webpagina kan werkt als je nog steeds last hebt van de storing, hoewel de oplossing niet voor iedereen heeft gewerkt.

Het heeft ook voorgesteld om indien mogelijk over te schakelen naar Google DNS, hoewel het misschien eenvoudiger is om te wachten tot Slack alles heeft opgelost, afhankelijk van uw situatie.

Hoewel het niet ideaal is - vooral niet tijdens de werkdag op vrijdag - is er inderdaad een oplossing onderweg. Nu is het alleen nog een kwestie van wanneer de resolutie voor iedereen klaar zal zijn.

Aanbevolen: