Hoe u foto's van uw iPad naar uw pc kunt overbrengen

Inhoudsopgave:

Hoe u foto's van uw iPad naar uw pc kunt overbrengen
Hoe u foto's van uw iPad naar uw pc kunt overbrengen
Anonim

Wat te weten

  • Sluit uw iPad via een kabel aan op de computer. Open This PC, Computer of My Computer (verschilt per Windows-versie).
  • Selecteer de iPad. Open Interne opslag. Ga naar de DCIM-map en zoek de afbeeldingen die u naar de computer wilt kopiëren.
  • Klik met de rechtermuisknop op de afbeeldingen en kies Copy. Plak de afbeeldingen op een locatie naar keuze op uw pc.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u met iTunes foto's van uw iPad naar uw pc kunt overbrengen. Het bevat ook informatie over het gebruik van een dienst voor het delen van bestanden om foto's naar uw computer en andere opties te kopiëren.

Foto's overzetten met iTunes voor Windows

Verplaats foto's van je iPad naar je computer om opslagruimte vrij te maken op je tablet. Zodra de afbeeldingen op uw computer staan, slaat u ze daar op, deelt u ze met vrienden, drukt u ze af en meer. Er zijn verschillende manieren om iPad-foto's naar uw computer over te zetten. De traditionele methode is met iTunes, maar je hebt andere opties.

Zo zet je foto's op een iPad over naar een Windows-computer met iTunes:

  1. Gebruik een Lightning-kabel of 30-pins connector om uw iPad via een open USB-poort op uw computer aan te sluiten.
  2. Open Deze pc, Computer of Deze computer, afhankelijk van uw versie van Windows.

    In Windows 8 en oudere versies van Windows, drukt u op de WIN+ E sneltoets.

  3. Open je iPad. Het kan iets worden genoemd met uw naam erin of gewoon iPad.

    Image
    Image
  4. Open Interne opslag.

    Image
    Image
  5. Ga naar de DCIM map.

    Image
    Image
  6. Navigeer naar de afbeeldingen die u naar uw computer wilt kopiëren en selecteer vervolgens de afbeeldingen.
  7. Klik met de rechtermuisknop op de foto's en kies Copy.

    Image
    Image
  8. Beslis waar u de iPad-afbeeldingen naartoe wilt kopiëren en plak de afbeeldingen daar.

    Image
    Image

Als iTunes niet het programma is dat je wilt gebruiken om foto's van je iPad te kopiëren, gebruik dan een programma zoals Syncios. Het is vergelijkbaar en werkt met afbeeldingen, video's en muziek.

Andere opties voor het overzetten van foto's

Apps voor het delen van bestanden maken het gemakkelijk om foto's van een iPad naar je computer te kopiëren, omdat de meeste draadloos werken. Er is geen computer nodig totdat u klaar bent om de foto's naar uw pc te downloaden.

Een veelgebruikte manier om foto's van een iPad naar uw pc te delen, is per e-mail. Voeg de foto's die u wilt overbrengen toe aan uw computer, e-mail ze naar uzelf, open het bericht op uw pc en download ze van de webclient of het e-mailprogramma.

E-mail is geweldig als je maar een paar foto's naar je computer hoeft over te zetten. Een betere optie voor een grotere verzameling is cloudopslag, waarmee je specifieke foto's of hele albums naar de cloud (internet) kunt uploaden. Bewaar de items vanaf daar online en deel of download ze indien nodig, of ga naar je computer en download ze allemaal tegelijk.

Er zijn veel gratis cloudopslagservices om uit te kiezen, en Apple heeft zijn eigen iCloud die je op je iPad kunt instellen zonder een extra app te installeren.

Sommige apps voor iPad zijn specifiek bedoeld voor back-up van afbeeldingen naar de cloud, met name Google Foto's. Installeer de Google Foto's-app uit de App Store om een back-up te maken van foto's en video's naar uw Google-account. Open de foto's op je computer zodra ze zijn geüpload.

Een andere optie is om je iPad te gebruiken als een flashstation waar je specifieke afbeeldingen naar je computer kunt kopiëren.

De meeste hulpprogramma's voor back-up van afbeeldingen en hulpprogramma's voor bestandsoverdracht verwijderen de originele afbeeldingen niet nadat u ze ergens anders hebt gekopieerd. Zodra u zeker weet dat de afbeeldingen ergens anders zijn opgeslagen, verwijdert u de afbeeldingen op uw iPad om ruimte vrij te maken en uw Foto's-app overzichtelijker te maken.

Foto's overzetten met de Foto's-app op een Mac

Het proces op een Mac is eenvoudig. Verbind uw iPad met behulp van de kabel en voer vervolgens de Foto's-app uit vanuit Launchpad.

Wanneer Foto's wordt geopend, wordt uw iPad gedetecteerd en wordt een scherm geopend voor het importeren van afbeeldingen. Als dit niet het geval is, selecteert u het tabblad Importeren. Kies de foto's die u wilt overzetten en selecteer vervolgens Import Selected.

Zodra het proces is voltooid, wordt u gevraagd of u de foto's op uw iPad wilt verwijderen. Misschien wilt u controleren of ze op de juiste plaats staan voordat u ze van de iPad verwijdert.

Aanbevolen: