Hoe u oproepen van uw Apple Watch naar uw iPhone kunt overbrengen

Inhoudsopgave:

Hoe u oproepen van uw Apple Watch naar uw iPhone kunt overbrengen
Hoe u oproepen van uw Apple Watch naar uw iPhone kunt overbrengen
Anonim

Wat te weten

  • 1: Voordat u een oproep beantwoordt op de Apple Watch, tikt u op het menu More (3 stippen) en selecteert u Answer on iPhone.
  • 2: nadat u een oproep op het horloge beantwoordt, selecteert u op de iPhone de groene balk die een lopend telefoongesprek aangeeft.
  • Als u uw telefoon niet kunt vinden, veegt u omlaag over de Apple Watch-wijzerplaat en tikt u op het phone-pictogram om de telefoon te pingen.

Dit artikel legt de twee manieren uit waarop je oproepen van je Apple Watch naar je iPhone kunt doorverbinden. Het bevat informatie over hoe u de telefoon kunt pingen als u hem niet kunt vinden.

Een oproep doorverbinden van Apple Watch naar iPhone voordat u de oproep beantwoordt

De Apple Watch is geweldig om handsfree te bellen en gebeld te worden, maar soms is het beter om op een handset te praten. Er zijn twee manieren om een oproep van uw Apple Watch naar uw iPhone te schakelen, afhankelijk van of u de oproep al dan niet hebt aangenomen of hoe u denkt om uw beller in de wacht te zetten.

Je kunt een telefoongesprek overzetten van je Apple Watch naar je iPhone voordat je het hebt beantwoord.

  1. Als je een inkomende oproep hebt, selecteer je de More knop (…).
  2. Selecteer Antwoord op iPhone om de beller in de wacht te zetten totdat je je iPhone hebt opgehaald.

    Image
    Image
  3. Op je iPhone, accepteer de oproep zoals je elke andere zou doen.

Een oproep doorverbinden van Apple Watch naar iPhone nadat u de oproep hebt beantwoord

Je kunt een telefoongesprek ook doorverbinden nadat je het hebt beantwoord. Bij deze methode hoeft u uw beller niet in de wacht te zetten. Het is handig als u met uw beller wilt blijven praten terwijl u uw iPhone zoekt.

  1. Beantwoord een inkomende oproep op je Apple Watch.
  2. Selecteer op je iPhone de groene balk bovenaan het scherm om een lopend telefoongesprek aan te geven. Het gesprek wordt doorgeschakeld van je Apple Watch naar je iPhone.
  3. Vervolg het gesprek op je iPhone. Het is niet nodig om de oproep op uw Apple Watch te "ophangen".

Als je tijdens een gesprek je iPhone niet kunt vinden, veeg je omhoog op de wijzerplaat en selecteer je de ping-knop die wordt weergegeven door een iPhone met trillende lijnen. Je iPhone maakt een geluid om je te helpen hem te lokaliseren. Deze functie werkt zelfs als je telefoon op stil staat.

Aanbevolen: