Pixel-telefoons krijgen crashdetectie en meer

Pixel-telefoons krijgen crashdetectie en meer
Pixel-telefoons krijgen crashdetectie en meer
Anonim

Google heeft aangekondigd dat de Pixel-telefoons een aanzienlijke vermindering van functies zullen krijgen, met verschillende toevoegingen, zoals detectie van auto-ongelukken, toegang tot Snapchat vanaf het vergrendelscherm en meer.

Volgens Google's The Keyword-blog worden crashdetectie en vele andere nieuwe functies via een reeks nieuwe updates naar verschillende Pixel-telefoons geleid. De updates zijn al begonnen met de uitrol voor oudere Pixel-apparaten, en de uitrol van de Pixel 6 en Pixel 6 Pro staat gepland voor volgende week.

Image
Image

Alle Pixel 3-telefoons en nieuwer kunnen detectie van auto-ongelukken gebruiken in de app Persoonlijke veiligheid. Hierdoor kan de app helpen detecteren of je een ongeluk hebt gehad, contact met je opnemen, om hulp vragen en je gegevens delen als er geen reactie komt.

De volgende in de lijst is het gebruik van Quick Tap om Snapchat rechtstreeks vanuit het vergrendelscherm te openen, dat beschikbaar is voor de Pixel 4a met 5G en nieuwer. Ook inbegrepen is de bèta voor de gespreksmodus, die machine learning gebruikt om achtergrondgeluid in luide omgevingen weg te filteren voor duidelijkere gesprekken.

Wat betreft de Pixel 6 en Pixel 6 Pro, het is dezelfde lijst met functies en nog wat. Zowel de Pixel 6 als Pixel 6 Pro kunnen een digitale autosleutel gebruiken, waarmee compatibele BMW-bezitters hun auto kunnen ontgrendelen en starten door op de juiste plek op hun telefoon te tikken. Bovendien krijgt de Pixel 6 Pro toegang tot ultrabreedband, waardoor Near Share sneller bestanden kan verzenden en ontvangen van en naar andere ultrabreedbandapparaten.

Image
Image

De nieuwe drop-functie van Pixel is begonnen met de uitrol voor de Pixel 3a via de Pixel 5a en zal de komende weken worden voortgezet. De uitrol van de nieuwe Pixel 6- en Pixel 6 Pro-updates begint ergens volgende week.

Aanbevolen: