De Pixel 3 en Pixel 3 XL krijgen volgend jaar een laatste update

De Pixel 3 en Pixel 3 XL krijgen volgend jaar een laatste update
De Pixel 3 en Pixel 3 XL krijgen volgend jaar een laatste update
Anonim

Update - 3 november 2021: Paragraaf 5 bijgewerkt met de bevestiging van Google dat de Pixel 3a en 3a XL Android 12L zullen ondersteunen.

Zowel de Pixel 3 als de Pixel 3 XL krijgen in het eerste kwartaal van 2022 een laatste update van Google.

Google's uitfasering van de Pixel 3 en 3 XL is een gestaag proces geweest, waarbij de verkoop van beide modellen in 2020 werd stopgezet. Sindsdien zijn ze ook gepasseerd door hun laatste gegarandeerde updatedatum van oktober 2021. volgens Android Police krijgen de Pixel 3 en 3XL begin 2022 nog een laatste "zonsondergang"-update.

Image
Image

Naar verwachting zullen de extra paar maanden (van oktober 2021 tot begin 2022) Google meer tijd geven om zoveel mogelijk softwareproblemen op te lossen. De update is bedoeld als patch voor verschillende bugs en mogelijke beveiligingsproblemen, waarbij ook extra beveiligingsexploits van andere Pixel-modellen worden toegevoegd.

De Pixel 3 en Pixel 3 XL zijn opgenomen in de recente uitrol van Android 12 door Google, dus ondanks dat ze zijn uitgefaseerd, kunnen ze nog steeds een redelijk up-to-date Android-ervaring bieden. Als u een van beide modellen gebruikt, zou u dit zonder veel problemen moeten kunnen blijven doen. Beide modellen zijn echter weggelaten uit de lijst met in aanmerking komende Android 12L-apparaten.

Image
Image

Gelukkig zal de volgende generatie, de Pixels 3a en 3a XL, Android 12L ondersteunen, verzekerde Google Lifewire in een e-mail, waarin stond: "De documentatie wordt momenteel bijgewerkt om ze op te nemen."

Een specifieke datum voor de uitrol van de laatste Pixel 3 en 3 XL-update is nog onbekend. We weten alleen dat het gepland staat voor Q1 2022. Daarna staan ze er alleen voor.

Aanbevolen: