Een YouTube Premium-familie opzetten

Inhoudsopgave:

Een YouTube Premium-familie opzetten
Een YouTube Premium-familie opzetten
Anonim

Wat te weten

  • Setup: Ga naar de YouTube Premium Family Membership site en meld je aan voor een account.
  • Selecteer gebruikers voor je gezinsgroep om een uitnodiging via e-mail te sturen, die ze moeten accepteren om deel uit te maken van de groep.
  • Beheren: Tik op je Profiel > Betaalde lidmaatschappen > Beheer lidmaatschap >Bewerken . Leden toevoegen aan of verwijderen uit de groep.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe je een YouTube Premium Family-account maakt en hoe je gezinsleden beheert nadat je een gezinsgroep hebt gemaakt. Deze informatie is van toepassing op YouTube Premium Family in een webbrowser of op een iOS- of Android-apparaat

Aan de slag met een YouTube Premium-gezinsabonnement

YouTube Premium heeft grote voordelen, dus waarom niet delen? Met YouTube Premium Family kun je de voordelen van je YouTube-abonnement delen met maximaal vijf andere mensen in je huishouden. In tegenstelling tot het maken van een YouTube TV-gezinsgroep, abonneer je je met YouTube Premium op een abonnement dat speciaal is ontworpen voor gezinnen. YouTube Premium omvat onder meer YouTube Music Premium.

Zo maak je een YouTube Premium Family-account.

  1. Ga naar de YouTube Premium Family-lidmaatschapssite en meld je aan voor een account.

    Als je al een gezinsgroep hebt gemaakt via YouTube TV of een andere Google-service, ontvangen leden van je gezinsgroep automatisch uitnodigingen om deel te nemen met YouTube Premium.

  2. Zodra je het registratieproces hebt voltooid, wordt je gevraagd om gebruikers toe te voegen aan je gezinsgroep. Selecteer gebruikers uit de lijst met contactpersonen of voeg ze toe via e-mailadres.

    Je kunt dit proces overslaan en er later op terugkomen als je dat wilt.

    Image
    Image
  3. Gebruikers ontvangen een e-mailuitnodiging om lid te worden van je gezinsgroep op YouTube Premium. Ze moeten door de e-mail klikken om lid te worden van je gezinsgroep en toegang te krijgen tot de voordelen van YouTube Premium.

    Iedereen die je uitnodigt om deel uit te maken van je gezinsgroep, wordt automatisch verbonden met je Google-gezinsgroep. Dit betekent dat er een aantal andere toepassingen en diensten zijn die deze gezinsleden op elk moment kunnen gebruiken omdat ze deel uitmaken van uw gezinsgroep.

  4. Zodra gebruikers de uitnodiging hebben geaccepteerd, kunnen ze YouTube Premium gaan gebruiken.

In dit artikel wordt ervan uitgegaan dat je je al hebt geabonneerd op een YouTube Premium Family-abonnement. Als je dat niet hebt gedaan, kun je je abonneren op de gratis proefperiode van het YouTube Premium Family-abonnement, maar houd er rekening mee dat het slechts 30 dagen geldig is voordat de kaart die je in het bestand hebt geplaatst in rekening wordt gebracht voor de prijs van het abonnement.

Hoe beheer je het delen van YouTube Premium met gezinsleden

Hoewel je wordt gevraagd om gezinsleden toe te voegen wanneer je je Family Sharing Group voor het eerst instelt op YouTube Premium, kun je op elk moment gezinsleden toevoegen en verwijderen.

Hoewel het mogelijk is om je YouTube Premium Family-leden te wijzigen, kun je dit maar één keer per jaar (per gezinslid) doen, dus als je besluit dat je mensen wilt ruilen, houd dan rekening met die beperkingen.

  1. Log in op je YouTube Premium-account en tik vervolgens op je Profile-pictogram in de rechterbovenhoek.

    Image
    Image
  2. Selecteer in het menu dat verschijnt Betaalde lidmaatschappen.

    Je kunt ook inloggen op je Google-account en vervolgens in een webbrowser naar youtube.com/paid_memberships gaan.

    Image
    Image
  3. Op de Lidmaatschappen pagina, selecteer Beheer lidmaatschap.

    Image
    Image
  4. In het menu dat verschijnt, selecteer Bewerken naast Instellingen voor delen met gezin.

    Image
    Image
  5. De Leden pagina verschijnt. Selecteer het + pictogram om een nieuw gezinslid toe te voegen.

    Image
    Image

    Je kunt ook de naam van een bestaand familielid selecteren om die persoon uit je familiegroep te verwijderen.

Aanbevolen: