De 5 beste gedeelde agenda-apps

Inhoudsopgave:

De 5 beste gedeelde agenda-apps
De 5 beste gedeelde agenda-apps
Anonim

Of je nu je hele gezin op de hoogte wilt houden, wilt coördineren met vrienden of de plannen van collega's wilt bijhouden, een gedeelde agenda-app kan van pas komen. Zou het niet fijn zijn als u niet meer hoeft te bellen of sms'en om uw schema's te achterhalen? Dit zijn je beste opties voor iOS en Android.

Beste voor drukke gezinnen: Cozi Family Organizer

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Goed georganiseerde installatie.
  • Ingebouwde boodschappen- en takenlijsten.
  • Beschikbaar op de belangrijkste mobiele platforms.

Wat we niet leuk vinden

Moet betalen voor sommige functies en om advertenties te verwijderen.

Deze gratis app is populair bij ouders die hem gebruiken om het schema van elk gezinslid op één plek te loggen en te bekijken. Je kunt schema's per week of maand bekijken en de abonnementen van elk gezinslid hebben een andere kleurcode, zodat je snel kunt zien wie wat doet.

Met Cozi kun je geautomatiseerde e-mails instellen met planningsdetails op een wekelijkse of dagelijkse basis, evenals herinneringen instellen zodat niemand belangrijke gebeurtenissen mist. De app bevat ook functies voor winkelen en takenlijsten, waarmee elk gezinslid kan bijdragen, zodat niets over het hoofd wordt gezien.

Naast het gebruik van de Cozi-app op je Android-, iPhone- of Windows-telefoon, kun je ook inloggen vanaf je computer.

Download voor

Beste om de activiteiten van familieleden bij te houden: Family Wall

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Unieke benadering in sociale media-stijl voor het beheer van gezinsplanning.
  • Optie om verschillende groepen aan te maken.

Wat we niet leuk vinden

Je moet betalen voor locatie, veilige zone-meldingen en andere functies selecteren.

De Family Wall-app biedt veel van dezelfde geweldige functionaliteit als Cozi, inclusief de mogelijkheid om een gedeelde agenda te bekijken en bij te werken en takenlijsten te maken en bij te werken. Buiten dat biedt het echter een sociale-media-achtige privéervaring voor gezinnen, met een ingebouwde tool voor instant messaging.

Met de premium-versie van de app kunnen leden van een gedeeld Family Wall-account ook check-ins op specifieke locaties naar iedereen in de groep sturen, wat voor gemoedsrust kan zorgen voor ouders. Nog een leuke functie: je kunt verschillende Family Wall-groepen maken, zoals een voor je familie, een voor goede vrienden en een voor uitgebreide familie.

Download voor

Beste voor Gmail-gebruikers: Google Agenda

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Importeert automatisch gebeurtenissen uit Gmail.
  • Intuïtief ontwerp.

Wat we niet leuk vinden

Sommige klachten van Android-gebruikers over vertraagde meldingen.

De gratis Google Agenda-app is gestroomlijnd en eenvoudig. Hiermee kunt u evenementen en afspraken maken, en als u een locatie invoert, biedt het een kaart om u te helpen daar te komen. Het importeert ook automatisch evenementen van uw Gmail-account naar de agenda. Wat betreft delen-specifieke functies, u kunt een agenda maken en delen, waarna alle deelnemers deze op al uw apparaten kunnen bekijken en bijwerken.

Download voor

Beste voor Mac- en iOS-gebruikers: iCloud-agenda

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Handig als je al met iCloud werkt.

  • Verzend agenda's naar niet-iCloud-gebruikers.

Wat we niet leuk vinden

Alleen compatibel met Apple-hardware (iPhone, iPad, Mac, enz.).

Deze gratis optie heeft alleen zin als je zwaar geïnvesteerd hebt in het ecosysteem van Apple, wat betekent dat je de agenda en andere Apple-apps op je telefoon en laptop gebruikt. Als u dat doet, kunt u agenda's maken en delen met anderen. De ontvangers hoeven geen iCloud-gebruikers te zijn om uw agenda's te bekijken.

Je kunt vanuit je iCloud-account wijzigingen aanbrengen in je agenda en deze worden doorgevoerd op alle apparaten waarop de app is geïnstalleerd. De iCloud-agenda is niet de meest robuuste optie boordevol functies, maar het kan zinvol zijn als uw gezin Apple-services gebruikt en schema's moet samenvoegen.

Beste voor gedeelde en zakelijke agenda's: Outlook-agenda

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Handige tools voor het vinden van werkbare vergadertijden en het coördineren van planningen.

  • Ingebouwd in Outlook mail-app.

Wat we niet leuk vinden

Je moet een Microsoft 365-abonnee zijn om toegang te krijgen.

Naast de integratie met Outlook-e-mail en uw contactenlijst, bevat deze agenda de optie om groepsschema's te bekijken. U hoeft alleen maar een groepsagenda te maken en alle gewenste deelnemers uit te nodigen. U kunt uw beschikbaarheid ook met anderen delen om een vergadertijd te vinden die voor iedereen geschikt is.

Outlook Calendar is gratis bij een Microsoft 365-abonnement, dat begint bij $ 69,99 per jaar). Nogmaals, dit is een optie die niet voor iedereen logisch is. Als u Outlook echter gebruikt voor zakelijke of persoonlijke e-mail, kan dit de juiste optie voor u zijn.

De agenda van Outlook maakt deel uit van de grotere Outlook-app, dus je moet schakelen tussen je e-mail en je agenda in de app om de verschillende functies te bekijken. Er is ook een desktopversie van Outlook Calendar beschikbaar voor pc en Mac.

Aanbevolen: