Amazon Luna beschikbaar voor iedereen in de VS

Amazon Luna beschikbaar voor iedereen in de VS
Amazon Luna beschikbaar voor iedereen in de VS
Anonim

Amazon heeft zijn Luna-gamestreamingservice opengesteld voor iedereen op het vasteland van de VS, vergezeld van nieuwe kanalen, nieuwe functies en een bonus voor Prime-leden.

Er is al veel gezegd over het potentieel van Luna en de service is sinds het begin gestaag verbeterd. Nu maakt Amazon het beschikbaar voor iedereen in de Lower 48, ongeacht de Prime-lidmaatschapsstatus. Hoewel Prime-leden profiteren van hun eigen kanaal, dat een wisselende bibliotheek met games biedt zonder extra kosten (buiten het Prime-lidmaatschap zelf).

Image
Image

Er zijn ook twee andere nieuwe kanalen aan Luna toegevoegd - het Retro-kanaal en het JackBox Games-kanaal - die elk $ 4 kosten.99 per maand om toegang te krijgen. Het JackBox Games-kanaal spreekt voor zich als je bekend bent met de JackBox-serie van populaire party- en trivia-games zoals Quiplash en YOU DON'T KNOW JACK. En het Retro-kanaal belooft een assortiment klassieke spelopties zoals Metal Slug 3 en de Castlevania Anniversary Collection.

Een optie om je Android-telefoon of iPhone als controller te gebruiken tijdens het spelen op Fire TV is ook toegevoegd voor degenen die misschien geen gamecontroller bij de hand hebben. En live-uitzendingen naar Twitch is een optie voor Luna-gebruikers op Fire TV, pc en Mac.

Image
Image

Luna is vandaag voor iedereen op het vasteland van de VS beschikbaar en kan worden gespeeld op Windows, Mac, Chromebook, iPhones, iPads, Android-telefoons, Fire TV en Fire-tablets. Die beschikbaarheid geldt echter niet voor Puerto Rico, Hawaii, Alaska, enz.

Prime-leden kunnen gratis spelen via het speciale Prime-gamekanaal (voor andere kanalen is een individueel abonnement vereist). Anders kun je beginnen met een Luna+ abonnement voor $ 9,99 per maand, maar vanaf nu tot 1 april kun je "de prijs van de oprichter vastzetten" voor $ 5,99 per maand.

Aanbevolen: