Verizon introduceert nieuwe reeks Soundbar-luidsprekers

Verizon introduceert nieuwe reeks Soundbar-luidsprekers
Verizon introduceert nieuwe reeks Soundbar-luidsprekers
Anonim

Verizon werkt samen met luxe audiomerk Bang & Olufsen om geluid van hoge kwaliteit in huis te halen via twee nieuwe soundbars.

Volgens de officiële aankondiging zijn de Stream TV Soundbar en de Soundbar Pro, die respectievelijk $ 399,99 en $ 999,99 kosten, exclusief voor Verizon en voorzien van het nieuwe streamingplatform van het bedrijf. Beide soundbars hebben ingebouwde 4K HD-streaming voor geluid en weergave van bioscoopkwaliteit.

Image
Image

De hoogwaardige audio op de basis Stream TV Soundbar is te danken aan de vijf Bang & Olufsen-luidsprekers en Dolby Atmos virtual surround sound. De Soundbar Pro gaat nog verder met negen luidsprekers bovenop Dolby Atmos voor een nog betere ervaring.

Beide modellen worden geleverd met automatische geluidsveldselectie, die detecteert waar je naar kijkt en het geluid dienovereenkomstig aanpast. Verizon geeft het voorbeeld van de luidsprekers die de dialoog stimuleren, specifiek onder een luidruchtig sportpubliek.

De soundbars worden geleverd met meerdere HDMI-poorten om als audiohub te dienen voor meerdere apparaten, zoals videogameconsoles en Blu-ray-spelers. En zoals eerder vermeld, is het nieuwe Stream TV-platform van Verizon ingebouwd in de soundbars.

Stream TV brengt veel verschillende streamingdiensten samen op het nieuwe platform. Services zoals Disney+, Netflix en HBO Max zijn toegankelijk op Android TV en zijn toegankelijk via de interface, en er zijn er nog veel meer beschikbaar.

Image
Image

Beide soundbars worden ook geleverd met een spraakgestuurde afstandsbediening met Google Assistent om je te helpen bij het zoeken naar de nieuwste film of het aanpassen van het volume.

De Stream TV Soundbar en Soundbar Pro zijn momenteel te koop op de website van Verizon.

Aanbevolen: