Verizon introduceert ruimtelijke audiomogelijkheden die bekend staan als adaptief geluid

Verizon introduceert ruimtelijke audiomogelijkheden die bekend staan als adaptief geluid
Verizon introduceert ruimtelijke audiomogelijkheden die bekend staan als adaptief geluid
Anonim

Verizon kondigde aan dat het nieuwe ruimtelijke audiomogelijkheden naar meer telefoons zou brengen, te beginnen met de Motorola One 5G UW Ace.

De telefoonmaatschappij heeft woensdag een gloednieuw Verizon Adaptive Sound-systeem aangekondigd waarmee je "muziek, games, films en vergaderingen als nooit tevoren kunt ervaren". De eerste telefoon met het nieuwe Adaptive Sound-systeem met inhoud die geschikt is voor Dolby Atmos, is de Motorola One 5G UW Ace, die nu te koop is.

Image
Image

Droid Life meldde dat Verizon ook Adaptive Sound aan de Motorola Edge+ zal toevoegen in een nieuwe update van het apparaat.

Verizon zei dat zijn Adaptive Sound een "ruimtelijke surround-ervaring zal brengen, ongeacht welk merk hoofdtelefoon, soundbar of oordopjes je gebruikt of naar welke applicatie je kijkt of luistert, inclusief Dolby Atmos-compatibele inhoud."

Het bedrijf voegde eraan toe dat je Verizon Adaptive Sound kunt ervaren met elke applicatie om naar muziek, video's of games te luisteren. In de toekomst zullen meer apparaten Adaptive Sound-mogelijkheden hebben en er is een draadloze software-update in de maak om de nieuwe functie toe te voegen aan sommige bestaande Verizon-apparaten.

… je zou Verizon Adaptive Sound kunnen ervaren met elke applicatie om naar muziek, video's of games te luisteren.

Verizon is de nieuwste versie van ruimtelijke audiomogelijkheden nadat Apple vorige maand ruimtelijke en lossless audio voor Apple Music-nummers had toegevoegd. Ruimtelijke audio is een 360-graden geluidsformaat dat een surround-geluidseffect kan creëren voor alles waar u naar luistert. Het is geweldig voor films en meeslepende videogames.

CNET merkt op dat aangezien ruimtelijke audio veel beter compatibel is met meer apparaten, je geen specifiek apparaat of een koptelefoon nodig hebt om het geluid te ervaren. Verizon vertelde CNET dat zijn Adaptive Sound goedkope koptelefoons zou laten klinken alsof ze duurder waren met "verbeterde vocale aanwezigheid, heldere hoge tonen en meeslepende ruimtelijke details."

Aanbevolen: