Hoe te downloaden van SoundCloud

Inhoudsopgave:

Hoe te downloaden van SoundCloud
Hoe te downloaden van SoundCloud
Anonim

Wat te weten

  • Log in op je Soundcloud-account. Selecteer het Meer menu onder een nummer en kies Download als het beschikbaar is.
  • Andere downloadopties zijn browserextensies en downloaders van derden, zoals KlickAud.
  • Als u KlickAud wilt gebruiken, zoekt u een nummer op SoundCloud en kopieert u de URL. Ga naar de KlickAud-site, plak de URL en selecteer Download.

Dit artikel legt uit hoe je kunt downloaden van SoundCloud. Het bevat ook informatie over het downloaden van SoundCloud-muziek met een browserextensie of een app van derden. U moet zijn aangemeld bij uw SoundCloud-account op het bureaublad om inhoud te downloaden.

De SoundCloud-downloadfunctie

SoundCloud is een sociaal platform voor het delen en beluisteren van gratis muziek. Het is een geweldig hulpmiddel om nieuwe en opkomende artiesten te ontdekken. Als je offline van SoundCloud-muziek wilt genieten, zijn er verschillende manieren om nummers en andere media te downloaden.

Muziek downloaden van de SoundCloud-website lijkt eenvoudig. Artiesten hebben controle over of hun inhoud beschikbaar is om te downloaden. Als je een Download-knop ziet onder een nummer of onder de More optie, selecteer deze dan om die inhoud te downloaden en op te slaan. Als je geen Download-knop ziet, komt dat omdat de maker die inhoud niet beschikbaar heeft gemaakt om te downloaden.

Image
Image

Er zijn enkele problemen met de ingebouwde downloadfunctie van SoundCloud. Ten eerste is de meeste inhoud op SoundCloud niet beschikbaar om te downloaden. Ten tweede kan sommige inhoud met een downloadoptie u naar een website van derden sturen om de media te downloaden.

Om door te gaan met downloaden, moet u mogelijk een account registreren bij de externe service of inloggen op een andere service, zoals Twitter of Facebook. Hoewel deze methode normaal gesproken legitiem is, omdat deze door de artiest is ingesteld, kan deze uw sociale media-accounts koppelen aan een mediapagina die u misschien nooit meer gebruikt.

Gebruikers met een SoundCloud Go- of Go+-abonnement kunnen inhoud opslaan voor offline luisteren op een mobiel apparaat. Abonnementen zijn geprijsd van $ 4,99 per maand tot $ 9,99 per maand. Er wordt een gratis proefperiode van 30 dagen aangeboden.

Download van SoundCloud met een browserextensie

Een SoundCloud-downloader-browserextensie is een andere manier om SoundCloud-inhoud op te slaan en offline te genieten van je favoriete gratis te luisteren muziek. Zoek naar SoundCloud-downloader in de Chrome- of Firefox-webwinkel om de extensie te vinden die u wilt gebruiken.

Downloaders worden vaak verwijderd uit de extensiewebwinkels wegens het schenden van de servicevoorwaarden van SoundCloud. Eenmaal geïnstalleerd, zou u zonder problemen een downloader moeten kunnen gebruiken. Als het uit de webwinkel is verwijderd, kun je het niet opnieuw installeren.

Sommige downloaders voegen een downloadknop toe aan SoundCloud-mediapagina's. Anderen voegen een SoundCloud-pictogram toe aan de browser waar u een SoundCloud-webadres plakt en de inhoud downloadt.

Image
Image

Het installeren van downloader-extensies kan een beveiligingsrisico zijn. Sommige extensies kunnen een computer openstellen voor virussen of andere kwetsbaarheden.

Downloaden met een externe downloader

Het vinden van een website van derden met een SoundCloud-downloader is een andere manier om SoundCloud-inhoud op te slaan voor offline luisteren. Deze methode is handig omdat u niets hoeft te installeren. Houd er echter rekening mee dat sites van derden dezelfde beveiligingsrisico's hebben als extensies.

KlickAud is een populaire SoundCloud-downloaderwebsite. Zo werkt het:

  1. Zoek een nummer of andere inhoud om te downloaden van SoundCloud.
  2. Kopieer de URL uit de adresbalk.

  3. Navigeer naar de KlickAud-site (of naar een andere website van derden met een SoundCloud-downloader).
  4. Plak de song-URL en selecteer de Download knop.

    Image
    Image

Downloader-websites kunnen bugs of andere problemen hebben die een vlotte download verhinderen. Als een website die u vaak bezoekt niet werkt, zoek dan naar een andere en test deze totdat u er een vindt die u prettig vindt. Zoek op Google naar download from SoundCloud of SoundCloud downloader om extra opties te vinden.

Aanbevolen: