De functie voor goede vrienden van Instagram gebruiken

Inhoudsopgave:

De functie voor goede vrienden van Instagram gebruiken
De functie voor goede vrienden van Instagram gebruiken
Anonim

Wat te weten

  • Voor nieuwe gebruikers, tik op je profielfoto, selecteer Menu > Vrienden sluiten, en selecteer Lijst maken.
  • Om vrienden toe te voegen, tik je op je profielfoto en selecteer je Menu > Vrienden sluiten > Toevoegen.
  • Als u vrienden wilt verwijderen, tikt u op uw profielfoto, selecteert u Menu > Vrienden sluiten, en kies Verwijderen naast de persoon die u uit de lijst wilt verwijderen.

Dit artikel legt uit hoe je de functie Close Friends van Instagram kunt gebruiken. Instructies zijn van toepassing op de mobiele versie van Instagram op iOS of Android.

Hoe goede vrienden op Instagram te gebruiken

Instagram's functie Goede vrienden is een aanpasbare lijst van mensen met wie je je verhalen het liefst deelt. Het helpt je om die meer intieme verhalen direct te delen met alleen de gebruikers die je het dichtst bij je in de buurt vindt (of je ze nu volgt of niet).

Op dit moment kun je goede vrienden alleen gebruiken met verhalen en niet met andere Instagram-functies voor delen, zoals berichten of directe berichten.

Volg deze stappen om een vriendenlijst te maken en er mensen aan toe te voegen.

  1. Tik op je profielfoto rechtsonder in het scherm.
  2. Selecteer de menu knop in de rechterbovenhoek.
  3. Selecteer Close Friends in het verticale menu.
  4. Je zou een lijst met voorgestelde gebruikers moeten zien om toe te voegen aan je lijst met goede vrienden. Tik op Toevoegen om iemand in die lijst op te nemen, of gebruik het veld Zoeken bovenaan om snel een specifieke persoon te vinden en toe te voegen.

    Image
    Image

    Gebruikers weten niet wanneer je ze toevoegt aan je lijst met goede vrienden. Je kunt bovenaan op Jouw lijst tikken om iedereen erop te zien. Instagram heeft geen bekende limiet voor het aantal gebruikers dat je kunt toevoegen aan je lijst met goede vrienden.

  5. Als dit de eerste keer is dat je een vriendenlijst maakt, tik je op Lijst maken. Als je al een lijst met goede vrienden hebt, sla deze stap dan over.

Zodra je een lijst met goede vrienden hebt gemaakt, kun je gemakkelijk verhalen met hen delen. Maak een foto of neem een video op en tik vervolgens op de knop Vrienden sluiten onder aan het scherm om deze direct te delen.

Om iemand uit je lijst met vrienden te verwijderen, ga je naar Je profiel > Menu > Vrienden sluiten> Jouw lijst en tik op Verwijderen naast de gebruikersnaam van de persoon. Gebruikers krijgen geen melding wanneer u dit doet.

Hoe gebruikers weten dat ze een van je goede vrienden zijn

Hoewel Instagram gebruikers niet op de hoogte stelt wanneer je ze toevoegt aan of verwijdert uit je lijst met goede vrienden, kunnen ze aan de hand van de kleur van de ring eromheen zien welke verhalen je met goede vrienden hebt gedeeld uit de verhalen die je met iedereen deelt uw profielfoto in de verhalenfeed wanneer u een nieuwe plaatst. Goede vrienden zien een groene ring in plaats van een roze ring. De groene ring is de enige manier waarop een gebruiker kan zien dat hij een goede vriend is.

Aanbevolen: