Nu kun je Twitter gebruiken om een geheim te delen met 150 goede vrienden

Nu kun je Twitter gebruiken om een geheim te delen met 150 goede vrienden
Nu kun je Twitter gebruiken om een geheim te delen met 150 goede vrienden
Anonim

Twitter heeft zijn Twitter Circle-functie officieel voor iedereen uitgerold na het sinds mei in bèta te hebben getest met een selecte groep.

Het bedrijf liet het nieuws vanmorgen in een tweet vallen en kondigde aan dat iedereen op het platform nu toegang heeft tot de functie. Met Twitter Circle kun je tweets verzenden naar een beperkt publiek van maximaal 150 van je naaste en beste vrienden.

Image
Image

Deze functie heeft duidelijke voordelen, aangezien deze selectieve tweets vrij zijn van online trollen, werkgevers en andere nieuwsgierige blikken. In theorie zal Twitter Circle meer intieme en genuanceerde gesprekken mogelijk maken zonder de dreiging van kaping door externe partijen.

Berichten kunnen niet buiten de kring worden gedeeld, wat leuk is, hoewel mensen nog steeds een screenshot van de inhoud kunnen maken en deze naar een algemeen publiek kunnen tweeten. Met andere woorden, enige voorzichtigheid is nog steeds aan te raden.

Je kunt iedereen aan je kring toevoegen, zelfs als ze je niet volgen, wat een snelle en vuile manier kan zijn om een gesprek te voeren over een gedeelde interesse, zoals sport of, uh, Star Trek. Het platform maakt het ook gemakkelijk om iemand uit een kring te verwijderen als ze zich gaan gedragen of als je je kring gewoon met ijzeren vuist wilt regeren.

De functie is nu beschikbaar voor iedereen met een actief Twitter-account. Het proces is ook gestroomlijnd vanaf de bèta, want er is een Twitter Circle-optie direct in het menu "tweet opstellen". Klik gewoon op de vervolgkeuzelijst, kies je deelnemers en ga los.

Aanbevolen: