Hoe apps op LG Smart TV's te verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe apps op LG Smart TV's te verwijderen
Hoe apps op LG Smart TV's te verwijderen
Anonim

Wat te weten

  • Druk op de Home-knop van de afstandsbediening om het startscherm op de tv te openen. Gebruik de afstandsbediening om het Potlood pictogram rechts van de apps te selecteren.
  • Gebruik de pijl naar links op de afstandsbediening om naar een app te gaan die je wilt verwijderen en druk op OK op de afstandsbediening.
  • Gebruik de pijl omhoog van de afstandsbediening om naar de X bovenaan de app te gaan. Druk op OK. Selecteer Yes om de app te verwijderen.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u apps verwijdert op LG Smart TV's, waaronder WebOS, OLED en LED Super UHD smart-tv's.

Apps verwijderen op LG Smart TV's

Ben je overboord gegaan met het toevoegen van apps aan je LG smart TV of wil je vooraf geladen apps van je startscherm verwijderen? Geen probleem. Apps verwijderen van je smart-tv is eenvoudig. Het duurt maar een paar seconden en je kunt ze opnieuw downloaden als je ze ooit nodig hebt. Zo verwijdert u apps op LG smart TV's.

  1. Druk op de Home-knop op uw LG-afstandsbediening.
  2. Je ziet je Home-scherm op je tv.

    Image
    Image
  3. Gebruik je afstandsbediening om naar rechts van de rij apps te navigeren totdat je een potloodpictogram ziet. Selecteer het om naar Bewerkmodus. te gaan
  4. Ga met de linkerpijl op uw afstandsbediening naar de app die u wilt verwijderen en selecteer deze door op OK op uw afstandsbediening te drukken.
  5. Navigeer met de pijl omhoog naar de X die bovenaan de app verschijnt en druk vervolgens op OK om deze te selecteren.

    Image
    Image
  6. Er verschijnt een pop-up waarin je wordt gevraagd of je de app wilt verwijderen. Selecteer Ja.
  7. Selecteer Done om de bewerkingsmodus te verlaten. Je app is nu verwijderd.

Waarom u apps zou moeten verwijderen

Apps toevoegen aan je smart-tv is een geweldige manier om de mogelijkheden uit te breiden door toegang toe te voegen tot filmstreamingservices zoals Hulu en Crackle, games en screensavers. De LG Content Store heeft honderden apps om door te bladeren en te downloaden.

Uiteindelijk realiseer je je misschien dat je te veel apps op je dashboard hebt staan, en het duurt een eeuwigheid om er doorheen te bladeren en je favoriete apps te vinden. Het is tijd om op te ruimen.

Aanbevolen: