Pixel 6 Update verbetert vingerafdrukscanner

Pixel 6 Update verbetert vingerafdrukscanner
Pixel 6 Update verbetert vingerafdrukscanner
Anonim

Google heeft woensdag een verrassende update voor de Pixel 6 en Pixel 6 Pro uitgebracht, die volgens hem de prestaties van de vingerafdruksensor onder het scherm zou moeten verbeteren.

De vingerafdrukscanner is een functie waar gebruikers problemen mee hebben sinds de Pixel 6 is uitgebracht. Eerder gaf Google het gebrek aan respons en storingen de schuld van "geavanceerde beveiligingsalgoritmen". Nu heeft het echter een onverwachte update uitgebracht om de prestaties van de sensor aan te pakken en je kunt het nu downloaden.

Image
Image

Onder-display-systemen zijn niet bepaald nieuw, hoewel gebruikers trage reacties van de Pixel 6 en Pixel 6 Pro hebben gemeld. Bovendien meldden veel gebruikers dat de sensor hun vingerafdruk soms niet kon lezen, en we hebben zelfs meldingen gezien dat Pixel 6-telefoons konden worden ontgrendeld met de vingers van iemand anders.

Reddit-gebruikers hebben enig succes gemeld met de update, waardoor de vingerafdruksensor sneller reageert bij het gebruik van schermbeschermers. Velen meldden echter ook dat de scanner nog steeds vaak fa alt. Google merkte op dat bepaalde schermbeschermers problemen met de sensor kunnen veroorzaken, wat een probleem is dat we hebben gezien met scanners onder het scherm sinds bedrijven zoals Samsung ze voor het eerst begonnen te gebruiken. Deze update lijkt enkele problemen met de sensor van de Pixel 6 op te lossen.

Image
Image

De update is uitgebracht in twee versies voor Verizon-specifieke Pixel 6-modellen, evenals voor de internationale modellen. Het zou binnenkort ook naar andere modellen moeten worden uitgerold. Je kunt de update rechtstreeks van Google downloaden of je systeeminstellingen ervoor controleren.

Aanbevolen: