Nieuwe Galaxy Watch 3-update verbetert bloedzuurstofmetingen

Nieuwe Galaxy Watch 3-update verbetert bloedzuurstofmetingen
Nieuwe Galaxy Watch 3-update verbetert bloedzuurstofmetingen
Anonim

Samsung heeft stilletjes een nieuwe update uitgerold voor specifieke Galaxy Watch 3-modellen, waarmee verbeteringen zijn aangebracht in stembegeleiding en bloedzuurstofmetingen voor specifieke modellen.

Deze nieuwe update is momenteel alleen beschikbaar voor het SM-R845F-model van Galaxy Watch 3, een 45 mm die momenteel alleen in India wordt verkocht. Versie 5.5.0.2 (buildnummer R845FXXU1DUE4) bevat verbeteringen voor nieuwe stembegeleidingsopties, verbeterde bloedzuurstofmetingen (SpO2) en verbeterde systeemstabiliteit.

Image
Image

Updates voor stembegeleiding omvatten de mogelijkheid om een headset aan te sluiten en te gebruiken tijdens het sporten met een horloge, evenals de mogelijkheid om met Auto Lap te werken. Dit zou u specifiek in staat stellen om stembegeleiding te gebruiken voor zowel afgelegde afstand als HR-gegevens tijdens het hardlopen of fietsen wanneer Auto Lap is ingeschakeld. Hoewel er ook sprake is van "verbeterde systeemstabiliteit en betrouwbaarheid", gaat de informatiepagina niet in detail over welke verbeteringen zijn aangebracht.

Image
Image

De update-informatie gaat niet in detail over de verbeterde bloedzuurstoftracking, behalve dat het "verbeterde bloedzuurstofmeting" omvat. Het is zeer waarschijnlijk dat de bewaking is aangepast voor nauwkeurigheid, waardoor het nuttiger zou zijn om te bepalen of u tijdens een training effectief ademt. Zoals 9to5Google aangeeft, was de Galaxy Watch 3 bij de lancering niet erg nauwkeurig met zijn SpO2-metingen, dus het verbeteren van de nauwkeurigheid zal een welkome verandering zijn.

Er is nog geen woord over of het al dan niet beschikbaar zal worden gemaakt voor andere landen, hoewel het waarschijnlijk is dat als de verbeteringen helpen, we de updates binnenkort zullen zien.

Aanbevolen: