Hoe Apple Maps Street View te gebruiken

Inhoudsopgave:

Hoe Apple Maps Street View te gebruiken
Hoe Apple Maps Street View te gebruiken
Anonim

Wat te weten

  • Tik op Verrekijker om te bladeren. Veeg naar links, rechts, omhoog of omlaag voor een 360-gradenweergave. Tik op Gereed als u klaar bent.
  • Als u wilt zoeken, tikt u op Zoeken voor een plaats of adres, voert u een locatie in en tikt u op Look Around.

Uitgebracht met iOS 13, zal de Look Around-functie voor Apple Maps bekend zijn als je ooit Google Street View hebt gebruikt. Er zijn twee manieren om de Street View-functie van Apple Maps te gebruiken: browsen en zoeken. Als u echter besluit uw bestemming te vinden, zal Look Around u deze van dichtbij en persoonlijk laten zien.

Apple's versie van het concept is momenteel beperkt tot een paar steden, en er komen er steeds meer bij.

Browsen met Look Around Street View

Als u over de kaart veegt (op een ondersteunde locatie) met behulp van de Transit of Map weergavemodi (nietSatelliet ), zie je een verrekijker verschijnen in de rechterbovenhoek van je scherm, net onder de Info en Compass knoppen.

  1. Tik op het Binoculars icoon, en er verschijnt een kleine inzet bovenaan je scherm, met de kaart eronder uit.
  2. Je kunt op het Expand-pictogram linksboven tikken om de straatweergave van Apple Maps op volledig scherm weer te geven. Tik nogmaals op hetzelfde pictogram om terug te vouwen naar het kleinere venster.
  3. Veeg naar links, rechts, omhoog of omlaag om een 360-gradenweergave van de door jou gekozen locatie te zien. Als je klaar bent met rondkijken, tik je op Gereed.

    Image
    Image

Zoeken in Apple Street View

Zoals altijd kunt u zoeken naar een specifieke locatie in Apple Maps, in elke weergave, inclusief satelliet.

  1. Tik op het veld Zoeken naar een plaats of adres en typ de naam van de door u gekozen locatie. U kunt ook op een van de categorieën tikken in het gedeelte Zoeken in de buurt.

    Image
    Image
  2. Apple Maps brengt je naar de plaats waar je naar zocht met een kaart bovenaan, een routebeschrijving hieronder en enkele foto's daaronder. Tik op Look Around in de foto linksonder en je krijgt de volledige schermversie van Apple Maps Look Around.
  3. U kunt in alle richtingen vegen voor een close-up van uw locatie, tik op het Expand/Un-expand icoon in linksboven om precies dat te doen, en tik op Gereed om terug te gaan naar gewone Maps.

    Image
    Image

Leuke plaatsen om uit te checken met Apple Maps Kijk rond

Heb ook niet het gevoel dat je dicht bij huis moet blijven. Net als Google Street View of Google Earth kun je overal ter wereld kijken (waar Apple natuurlijk afbeeldingen voor heeft ingesteld).

Wil je zien wat er in Honolulu gebeurt? Neem een kijkje in Diamond Head vanuit de woonstraten eromheen. Bekijk het Castro District in San Francisco of The Strip in Las Vegas. Naarmate Apple meer plaatsen toevoegt, kun je ze allemaal virtueel "bezoeken" vanuit het comfort van je iPhone of iPad met Apple's Look Around.

Aanbevolen: