Hoe vind je je huis op Google Street View

Inhoudsopgave:

Hoe vind je je huis op Google Street View
Hoe vind je je huis op Google Street View
Anonim

Wat te weten

  • De snelste manier: ga naar Instant Street View of ShowMyStreet en voer de naam of het adres van een locatie in.
  • Of ga naar Google Maps, voer een adres in en selecteer de Pegman om Street View-beelden weer te geven.
  • Probeer op mobiele apparaten de Google Street View-app voor iOS of Android.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u uw huis kunt vinden in Google Street View door sites van derden te gebruiken of door Google Maps in een browser te openen. Voor mobiele apparaten bekijken we hoe u de Google Street View-app voor iOS of Android kunt gebruiken om uw huis te vinden.

Hoe u uw huis kunt vinden met Instant Street View

Als je op zoek bent naar de snelste manier om je huis (of een andere locatie) op Google Street View te vinden, kijk dan eens naar Instant Street View. Het is een website van derden waarmee u elk adres in een zoekveld kunt typen om die locatie onmiddellijk te bekijken. Gebruik Instant Street View in een desktopbrowser of in de webbrowser op uw mobiele apparaat.

  1. Navigeer naar Instant Street View in een webbrowser en typ de naam of het adres van een locatie in het zoekvak.

    Image
    Image
  2. Instant Street View zoekt naar een match en brengt je daarheen. Als uw invoer vaag is, verschijnt er een vervolgkeuzelijst met voorgestelde locaties.

    Image
    Image
  3. Selecteer Over in het menu linksboven om een legenda te zien van de kleuren die het zoekveld omlijnen; de kleuren veranderen afhankelijk van wat de site kan vinden:

    • Groen=Streetview gevonden
    • Orange=Locatie niet specifiek
    • Geel=Geen uitzicht op straat
    • Rood=Locatie niet gevonden
    Image
    Image

    Gebruik je muis of touchscreen om van richting te veranderen en gebruik de pijlen op de straat om achteruit, vooruit of zijwaarts te bewegen.

ShowMyStreet is een andere populaire site die op dezelfde manier werkt als Instant Street View; er zijn echter geen suggesties voor automatisch aanvullen.

Street View gebruiken in Google Maps

De Instant Street View-site is geweldig als je meteen een specifieke locatie wilt bekijken, maar als je op Google Maps zit, kun je ook overschakelen naar Street View.

  1. Navigeer naar Google Maps in een webbrowser.

    Image
    Image
  2. Voer in de linkerbovenhoek een plaats of adres in het zoekveld in.

    Image
    Image
  3. Selecteer het juiste adres of de juiste locatie in de lijst en selecteer vervolgens de Pegman (geel persoonspictogram) in de rechterbenedenhoek.

    Image
    Image

    Als de Pegman niet wordt weergegeven, selecteert u de straat waar u Street View wilt gebruiken en selecteert u vervolgens de pop-up die verschijnt. Als u geen pop-up krijgt, is Street View niet beschikbaar voor die locatie.

  4. Selecteer een blauw gemarkeerd gebied op de kaart om Street View-beelden te openen.

    Image
    Image

    Je kunt ook de afbeelding in de linkerbovenhoek kiezen om foto's van de locatie te bekijken.

    Image
    Image

Street View gebruiken op mobiele apparaten

De Google Maps-app staat los van de Google Street View-app. Als je een Android-apparaat hebt, download dan de officiële Google Street View-app van Google Play. Street View was ooit ingebouwd in de Google Maps-app, maar nu is er een aparte iOS Google Street View-app die u kunt downloaden.

  1. Open de Street View-app en typ een adres of locatie in het zoekveld en selecteer vervolgens de locatie uit de keuzes die verschijnen.
  2. Tik op de kaart om Pegman te plaatsen waar je een straatbeeld wilt zien.

    De 360-graden beelden die zich het dichtst bij de locatie bevinden, verschijnen onder aan het scherm. Tik op de afbeelding om deze op volledig scherm te bekijken. (Als je omhoog veegt, verschijnen er meer afbeeldingen van andere locaties in de buurt. Je kunt ook een van die afbeeldingen selecteren.) Gebruik de pijlen op de straat om door de locatie te navigeren. Sleep uw vinger over het scherm voor een 360-gradenweergave van de afbeeldingen.

    Image
    Image

    Met de Street View-app kun je panoramische beelden vastleggen met de camera van je apparaat en deze publiceren op Google Maps om gebruikers te helpen meer te zien van wat ze willen zien op deze locaties.

Wat als ik mijn huis nog steeds niet kan vinden?

Dus je hebt je thuisadres ingevoerd en hebt geen resultaten gezien. Wat nu?

De meeste grote stedelijke gebieden, met name in de VS, zijn in Street View in kaart gebracht, maar dat betekent niet dat elk huis, elke weg of elk gebouw wordt weergegeven wanneer je ernaar zoekt. Sommige landelijke gebieden worden nog in kaart gebracht. U kunt een verzoek indienen om wegsegmenten op Google Maps te bewerken om een nieuwe locatie voor te stellen die moet worden beoordeeld en mogelijk wordt toegevoegd.

Google werkt afbeeldingen regelmatig bij, vooral in grote steden, en afhankelijk van waar je woont of naar welke locatie je kijkt, kunnen afbeeldingen oud zijn en gepland voor een update om de huidige staat beter weer te geven. Kom over een paar maanden terug om te zien of uw huis of een bepaald adres is toegevoegd aan Street View.

FAQ

    Hoe kan ik mijn huis vervagen op Google Street View?

    Om je huis te vervagen op Google Street View, open je Google Maps op een desktop en zoek en selecteer je je thuisadres; houd uw muisaanwijzer op de "Pegman". Sleep hem naar de weg voor je huis. Plaats het uitzicht aan de voorkant van het huis en selecteer Een probleem melden Vul het formulier in en selecteer Mijn huis in het Verzoek Vervaging sectie.

    Hoe ga ik terug in de tijd op Google Street View?

    Als u straatbeelden uit het verleden wilt zien, sleept u de Pegman naar de kaart waar u eerdere weergaven wilt zien en selecteert u Tijd. Gebruik de schuifregelaar onderaan om terug in de tijd te gaan en oude uitzichten van het gebied te zien.

    Hoe vaak wordt Google Street View bijgewerkt?

    Hoewel er geen exact updateschema is, probeert Google in grote steden eenmaal per jaar te updaten. Voor minder bevolkte gebieden vinden updates ongeveer eens in de drie jaar of zelfs langer plaats.

Aanbevolen: