Apple kondigt selfservice-reparatie voor iPhone 12 en 13 aan

Apple kondigt selfservice-reparatie voor iPhone 12 en 13 aan
Apple kondigt selfservice-reparatie voor iPhone 12 en 13 aan
Anonim

Apple heeft plannen aangekondigd voor zijn eigen huisreparatieprogramma, genaamd Self Service Repair, dat volgend jaar van start gaat.

Self Service Repair zal beschikbaar zijn voor de iPhone 12 en iPhone 13 om te starten en later open te stellen voor Mac-computers met M1-chips. Het zal zich ook richten op de meest voorkomende reparaties om te starten (het scherm, camera, batterij, enz.), maar zal in de toekomst opties toevoegen voor aanvullende reparaties. Het voordeel is dat u zowel de onderdelen als het benodigde gereedschap rechtstreeks bij Apple moet bestellen.

Image
Image

Als je weet hoe je je iPhone moet repareren en bereid bent om het zelf te doen, kun je alles wat je nodig hebt bestellen in de Self Service Repair Online Store.

Zodra de reparatie is voltooid, heb je ook de mogelijkheid om het gebruikte onderdeel terug te sturen voor recycling en tegoed voor de aankoop. Apple geeft echter niet aan of u de door u bestelde gereedschappen moet retourneren.

Het is belangrijk op te merken dat het Self Service Repair-programma bedoeld is voor gebruik door mensen die weten hoe ze elektronica moeten repareren, niet door de gemiddelde gebruiker. Apple raadt nog steeds aan om je apparaten naar professionele reparatiebedrijven te brengen voor onderhoud.

Image
Image

Het Self Service Repair-programma gaat begin 2022 van start in de VS en wordt het hele jaar door opengesteld voor andere landen.

Details over de kosten van het bestellen van onderdelen en gereedschappen bij Apple zijn nog niet bekend gemaakt.

Aanbevolen: