Apple kondigt belangrijke updates aan voor berichten in iOS 15

Apple kondigt belangrijke updates aan voor berichten in iOS 15
Apple kondigt belangrijke updates aan voor berichten in iOS 15
Anonim

Apple's 2021 Worldwide Developers Conference (WWDC) vindt deze week plaats, en de techgigant heeft maandag enkele belangrijke updates voor Berichten aangekondigd die in iOS 15 komen en die naar verwachting in de herfst zullen verschijnen.

Nieuwe berichten-updates bevatten een nieuw collage-ontwerp met de foto's die mensen je sms'en, evenals fotostapels waar je doorheen kunt vegen en tikken om te bekijken.

Image
Image

Een van de belangrijkste updates in Berichten is een functie 'Gedeeld met jou' waarmee artikelen, foto's en meer gemakkelijk kunnen worden opgeslagen en vastgezet in een aparte map 'Gedeeld met jou' die je op een later tijdstip kunt bekijken of lezen.

Je kunt op de gedeelde inhoud klikken en je gaat terug naar het gesprek met de persoon die het met je heeft gedeeld, zodat je het gesprek weer kunt oppakken over wat er is gedeeld.

De functie Gedeeld met jou is slim genoeg om de belangrijke foto's of artikelen te bewaren en al het andere achter te laten; het zal geen memes opslaan in de map Shared With You.

De nieuwe Shared With You-functie werkt in Safari, Apple Podcasts, Apple Music en meer, en deze nieuwe messaging-functies zullen beschikbaar zijn zodra iOS 15 in de komende maanden debuteert.

Apple heeft ook wijzigingen aangekondigd in meer manieren waarop we met elkaar communiceren, waaronder FaceTime-updates met ruimtelijke audiomogelijkheden, spraakisolatie, een nieuwe rasterweergave, portretmodus en meer.

Je kunt hier meer van Lifewire's volledige berichtgeving over WWDC bekijken.

Aanbevolen: