Hoe live tv te kijken op Kodi

Inhoudsopgave:

Hoe live tv te kijken op Kodi
Hoe live tv te kijken op Kodi
Anonim

Wat te weten

  • Ga in Kodi naar Add-ons > Download > Video-add-ons, selecteer de gewenste add-on en klik op Install.
  • Je kunt de vele add-ons voor Kodi gebruiken om live tv te kijken, en hoewel sommige gratis zijn, heb je voor sommige wel een abonnement nodig.
  • Als je Kodi gebruikt op een apparaat met Chrome, kun je een Kodi-add-on gebruiken om Chrome vanuit Kodi te gebruiken om te kijken wat je leuk vindt.

Hoewel er geen ingebouwde functionaliteit is om live tv te kijken op Kodi, zijn er nogal wat geweldige manieren om live streaming tv te krijgen op elk apparaat met de Kodi-app.

Live TV kijken op Kodi met behulp van een Live TV-add-on

Add-ons zijn de beste keuze, en het proces om ze te installeren is doodeenvoudig.

Sommige add-ons vereisen een abonnement op de streamingdienst, terwijl andere volledig gratis zijn, zoals Cheddar, BBC iPlayer, Pluto TV en Comet. Als je een abonnement hebt op diensten zoals Playstation Vue, MLB TV, DAZN, Fox Sports Go of USTV Now, kun je gemakkelijk te gebruiken add-ons vinden om op Kodi te installeren.

  1. Begin met het openen van Kodi. Je komt terecht in het hoofdmenu van de Kodi-interface. Kijk naar links en selecteer Add-ons.

    Image
    Image
  2. Selecteer Download onderaan de lijst met tabbladen.

    Image
    Image
  3. Scroll naar beneden en klik op Video-add-ons.

    Image
    Image
  4. Scroll door de lijst totdat u de gewenste add-on vindt en selecteer deze vervolgens.

    Image
    Image
  5. Kodi brengt u naar een pagina die is gewijd aan de door u gekozen add-on. Selecteer onderaan Afhankelijkheden om erachter te komen welke extra software zal worden geïnstalleerd om de add-on correct te laten werken. Als u klaar bent, selecteert u Annuleren om terug te gaan.

    Het is een goede gewoonte om deze te bekijken om er zeker van te zijn dat er niets duisters aan de hand is, hoewel het Kodi-team alle add-ons in de standaardrepository evalueert en goedkeurt.

  6. Terug op de add-on-pagina, selecteer Install om uw add-on te installeren. Kodi zal je de afhankelijkheden opnieuw laten zien. Selecteer OK om door te gaan.

    Image
    Image
  7. Kodi zal de add-on en alle benodigde afhankelijkheden downloaden en installeren. U ziet meldingen wanneer elke installatie met succes is voltooid, terwijl het laatste bericht u laat weten wat uw add-oninstallaties zijn.
  8. Ga terug naar de pagina met Kodi-add-ons. Selecteer deze keer het tabblad Video-add-ons. U ziet uw nieuw gedownloade add-on verschijnen in het hoofdgedeelte van het venster. Selecteer het om het te starten.
  9. Kodi opent uw add-on. Van daaruit kun je door een tv-stream navigeren en deze lokaliseren om te beginnen met kijken!

Bottom Line

Deze methode werkt alleen als Google Chrome beschikbaar is op uw apparaat. Er is een add-on voor Kodi die de installatie van Google Chrome op uw apparaat in kioskmodus kan starten, wat betekent dat er geen grenzen zijn. Het geeft het effect van een gewone app en wordt gecombineerd met de webinterface die beschikbaar is voor veel streamingdiensten. Het resultaat is vaak een soepele en gemakkelijk te navigeren ervaring.

Live tv kijken op Kodi met PVR

Er zijn een paar manieren om live tv te kijken via een PVR op Kodi. U kunt verbinding maken met een bestaand PVR-apparaat dat in uw huis is aangesloten op een netwerk, of u kunt een tv-tunerkaart instellen op uw computer met Kodi. Hoe dan ook, Kodi biedt een set PVR-client-add-ons die je kunt gebruiken om verbinding te maken met je PVR en rechtstreeks via Kodi live tv te kijken.

Aanbevolen: