Hoe Yellowstone te kijken

Inhoudsopgave:

Hoe Yellowstone te kijken
Hoe Yellowstone te kijken
Anonim

Wat u moet weten

  • Gebruik Peacock of FuboTV om Yellowstone te streamen zonder kabelabonnement.
  • Gebruik Paramount+ om 1883, de prequel-serie, te streamen.
  • Nieuwe seizoenen van Yellowstone worden wekelijks uitgezonden op het Paramount Network-kabelkanaal.

Dit artikel legt uit waar je Yellowstone en zijn prequel-serie, 1883, kunt streamen. Het dekt alleen het streamen van Yellowstone op abonnementsdiensten; het gaat niet over het kijken naar de serie op de kabel of op streaming tv-diensten, of het kopen van afleveringen of seizoenen van platforms zoals Amazon Prime en iTunes.

Waar te kijken naar Yellowstone

Een van de grootste tv-hits in jaren, Yellowstone richt zich op de levens, liefdes en worstelingen van de familie Dutton, die de Yellowstone Dutton Ranch is, de grootste in Montana. Gedurende vier seizoenen (tot nu toe) vecht John Dutton (Kevin Costner) om zijn land, zijn bedrijf en zijn familie te beschermen in een snel veranderend Amerikaans westen.

Je kunt Yellowstone op twee platforms streamen (op het moment van schrijven): Peacock en FuboTV. Peacock is NBCUniversal's antwoord op HBO Max, Disney+ en Netflix, en het zit boordevol originele series, films en geliefde klassiekers. FuboTV lijkt meer op een live-tv-streamingplatform dat ook on-demand shows toevoegt.

Image
Image

Je kunt Yellowstone bekijken via Peacock en fuboTV in je browser of via apps op de meeste populaire platforms en apparaten. Zowel Peacock als fuboTV bieden een gratis proefperiode van 7 dagen, dus je kunt meteen naar Yellowstone gaan kijken en vervolgens beslissen of je je aan het abonnement wilt houden. Na de gratis proefperiode beginnen Premium Peacock-abonnementen (vereist om Yellowstone na de proefperiode te bekijken) bij US $ 4,99, terwijl fuboTV-abonnementen beginnen bij $ 69,99 per maand.

Peacock heeft alle vier de seizoenen van Yellowstone en nieuwe afleveringen verschijnen op de dienst nadat het hele seizoen is uitgezonden op Paramount Network.

Op het moment van schrijven biedt FuboTV slechts enkele afleveringen van seizoen 3 van Yellowstone, maar dat is in het verleden anders geweest en kan in de toekomst weer veranderen.

Waar te kijken 1883, de Yellowstone Prequel-serie

Yellowstone's eerste spin-off, 1883, is een prequel die beschrijft hoe de familie Dutton voor het eerst naar Montana kwam en hoe ze het land verwierven waarop de huidige Yellowstone-serie zich richt. In 1883 speelt country-muziekster Tim McGraw de rol van James Dutton, de overgrootvader van John Dutton uit Yellowstone. Medezanger Faith Hill (McGraw's echte vrouw) verschijnt ook als Margaret Dutton, de vrouw van James.

Image
Image

In tegenstelling tot de belangrijkste Yellowstone-serie is 1883 alleen beschikbaar op Paramount+. Dit is logisch: Yellowstone zendt nieuwe afleveringen uit op het Paramount Network-kabelkanaal en de serie wordt geproduceerd en uitgebracht door Paramount. Het is een eigenaardigheid van contracten en timing van de lancering van Paramount + dat Yellowstone niet op Paramount + staat (maar dat zal waarschijnlijk ooit gebeuren). Dus toen maker Tyler Sheridan met deze prequel op de proppen kwam, ging het rechtstreeks naar Paramount+.

Net als Peacock biedt Paramount+ een gratis proefperiode van 7 dagen, waarna de abonnementen beginnen bij $ 4,99 per maand.

Paramount+ heeft het hele eerste seizoen van 1883 (dat is alles wat tot nu toe is uitgebracht). Wanneer het volgende seizoen begint, verschijnen afleveringen op de service die ze de dag nadat ze op Paramount Network zijn uitgezonden.

FAQ

    Hoe stream ik Spider-Man: No Way Home?

    Spider-Man: No Way Home is beschikbaar om te streamen op Starz. Je kunt het ook huren of kopen op een online marktplaats zoals Apple TV of Amazon Prime Video.

    Hoe stream ik het Hallmark-kanaal?

    Je kunt het Hallmark-kanaal niet gratis streamen. Het is echter wel beschikbaar via diensten zoals YouTube TV, Philo en Sling TV.

Aanbevolen: