Alexa kan nu iets voor jou kiezen om op Netflix te kijken

Alexa kan nu iets voor jou kiezen om op Netflix te kijken
Alexa kan nu iets voor jou kiezen om op Netflix te kijken
Anonim

Als je niet zeker weet wat je op Netflix moet kijken, heeft Alexa van Amazon een nieuwe opdracht die iets voor je speelt.

Met de nieuwe functie kun je zeggen: "Alexa, speel iets op Netflix", en Netflix geeft je een show of film die je misschien leuk vindt op basis van wat je eerder hebt bekeken, volgens een Fire TV-blogpost. De functie werkt alleen als je een Amazon Fire TV-apparaat hebt en in je Alexa Voice-afstandsbediening spreekt.

Image
Image

The Verge meldt dat de promoties voor de nieuwe functie zeggen dat deze "eerst beschikbaar is op Fire TV", wat betekent dat andere stemassistentplatforms zoals Google of Comcast de functie uiteindelijk ook kunnen krijgen.

Ondanks dat Amazon zijn streamingplatform heeft, is Amazon Prime Video-Netflix de eerste met Alexa-spraakbediening. Het is echter veilig om aan te nemen dat Alexa-besturingselementen in de toekomst naar andere streamingdiensten zoals Hulu of Prime Video kunnen komen.

Netflix's Play Something-functie debuteerde in april en is de oplossing van de streamingdienst voor vermoeidheid bij het nemen van beslissingen. De functie verkort de tijd die je besteedt aan eindeloos scrollen om de juiste show of film te vinden om naar te kijken en kiest in plaats daarvan iets voor je waarvan het denkt dat je het leuk zult vinden.

Image
Image

Als je de eerste suggestie niet leuk vindt, verwijst de optie 'Speel iets anders' op Netflix je mogelijk naar een serie of film die je al aan het kijken bent, een serie of film op je kijklijst, of een onvoltooide series of films die je misschien nog een keer wilt bekijken.

Naast de nieuwe functie 'Speel iets', heeft Amazon Alexa ook Netflix-spraakbesturing, zoals het afspelen van een specifieke film of tv-programma, naar de volgende aflevering gaan, pauzeren of stoppen waar je naar kijkt, en meer.

Aanbevolen: