Hoe Fitbit Charge 2 terug te zetten naar fabrieksinstellingen

Inhoudsopgave:

Hoe Fitbit Charge 2 terug te zetten naar fabrieksinstellingen
Hoe Fitbit Charge 2 terug te zetten naar fabrieksinstellingen
Anonim

Wat te weten

  • Ga naar fitbit.com en log in op je Fitbit-account.
  • Selecteer het gear icoon bovenaan het scherm. Kies Charge 2 in het vervolgkeuzemenu.
  • Scroll naar de onderkant van het scherm en selecteer Remove this Charge 2 from your account.

Dit artikel legt uit hoe je een Fitbit Charge 2 terugzet naar de fabrieksinstellingen. Het bevat informatie over het toevoegen van een tracker aan je Fitbit-account.

Een Fitbit Charge terugzetten naar de fabrieksinstellingen 2

Als je je Fitbit Charge 2 terugzet op de fabrieksinstellingen, worden alle eerder opgeslagen gegevens verwijderd, evenals alle gegevens die nog niet zijn gesynchroniseerd met je Fitbit-account. Dit kan handig zijn als u uw Charge 2 wilt verkopen of weggeven en niet wilt dat er sporen van uw gegevens blijven hangen.

In tegenstelling tot andere Fitbit-modellen, zoals de Charge HR of Charge 3, heeft de Charge 2 geen hardwareknop waarop u kunt drukken om het apparaat te resetten. Hier is hoe het te doen.

  1. Navigeer naar fitbit.com en log in op je Fitbit-account.

    Image
    Image
  2. Selecteer het tandwiel pictogram in de rechterbovenhoek van het scherm om uw apparaat te bekijken.

    Image
    Image
  3. Select Charge 2 in het vervolgkeuzemenu om naar de instellingen voor het apparaat te gaan.

    Image
    Image
  4. Als je eenmaal in de Charge 2-instellingen bent, scrol je naar de onderkant van het scherm en selecteer je Verwijder deze Charge 2 uit je account.

    Image
    Image
  5. Zodra je het apparaat hebt verwijderd, is het niet meer gekoppeld of gesynchroniseerd met je Fitbit-app, en hierdoor wordt je Charge 2 teruggezet naar de oorspronkelijke fabrieksinstellingen.

    Als u uw Charge 2 uit het account verwijdert, worden uw trackinggegevens uit het zicht verwijderd. In sommige gevallen wilt u misschien een geschiedenis van uw activiteit bijhouden. Om deze gegevens te bewaren, voert u een gegevensexport uit voordat u het apparaat uit uw Fitbit-account verwijdert.

Als je technische problemen ondervindt met je Fitbit, hoef je waarschijnlijk geen volledige fabrieksreset uit te voeren. Probeer een snelle herstart van je tracker. Dit kan helpen als je Fitbit niet synchroniseert, het scherm niet aan gaat of je stappen of activiteit niet correct bijhoudt.

Een tracker toevoegen aan je Fitbit-account

Als je je Charge 2 (of een ander Fitbit-apparaat) weer aan je account wilt toevoegen, hoef je het apparaat alleen maar te synchroniseren met je Fitbit-account met behulp van de Fitbit Connect-app voor Mac of Windows, of de Een apparaat instellen optie in de Fitbit mobiele app.

Zodra het apparaat opnieuw aan uw account is gekoppeld, zou u moeten zien dat uw opgeslagen trackinggegevens en activiteitengeschiedenis nog steeds beschikbaar zijn om te bekijken in uw accountdashboard of in uw mobiele app.

Aanbevolen: