Kun je audio delen met 3 AirPods?

Inhoudsopgave:

Kun je audio delen met 3 AirPods?
Kun je audio delen met 3 AirPods?
Anonim

Wat te weten

  • Je kunt audio van een iPhone of iPad delen met maximaal twee paar AirPods.
  • Audio afspelen > tik op AirPlay-pictogram > Share Audio > houd tweede AirPods dicht bij iPhone > Share Audio.

Je kunt geen audio delen met drie sets AirPods.

Je kunt echter audio delen met twee paar AirPods. Dit artikel laat zien hoe.

De instructies in dit artikel zijn van toepassing op een iPhone met iOS 15 en hoger. We hebben ook instructies voor het delen van AirPods-audio op eerdere versies van iOS.

Audio delen met meerdere AirPods

Het delen van audio van één iPhone naar meerdere AirPods is heel eenvoudig en kan met elk model AirPods (Apple heeft een volledige lijst met compatibele hoofdtelefoons en apparaten). Volg gewoon deze stappen:

  1. Sluit uw AirPods aan op uw iPhone (of iPad of iPod touch).
  2. Begin met het afspelen van audio.
  3. Tik op het AirPlay pictogram (drie cirkels met een driehoek erin). Het AirPlay-pictogram bevindt zich in het Control Center, op het vergrendelscherm of in de app waar je de audio afspeelt.
  4. Tik op Audio delen.
  5. Wat er in deze stap gebeurt, hangt af van welk model hoofdtelefoon je vriend heeft.

    • Voor AirPods en AirPods Pro: Bewaar de AirPods in hun hoesje, open het deksel van het hoesje en houd het dicht bij je iPhone. Op sommige modellen moet u mogelijk op de koppelingsknop op de behuizing drukken. Volg de instructies op het scherm.
    • Voor AirPods Max: Houd de AirPods dicht bij je iPhone.
    • Voor Beats-hoofdtelefoons: Zet de hoofdtelefoon in de koppelingsmodus en houd deze dicht bij uw iPhone.
    Image
    Image
  6. Wanneer de tweede set AirPods op het scherm verschijnt, tikt u op Share Audio. De audio wordt tijdelijk afgespeeld in beide sets AirPods.
  7. De tweede set AirPods verschijnt even in het Control Center en de audio begint ook in die AirPods te spelen.

    Image
    Image

Zodra beide sets AirPods zijn aangesloten, kunt u hun volume afzonderlijk regelen met de schuifregelaars in het Control Center. De afspeelknoppen in het Control Center zijn van toepassing op alle aangesloten AirPods. Koppel de AirPods van uw vrienden los door op het vinkje naast hen in het Control Center te tikken.

Bottom Line

Vanaf nu - met iOS 15 en alle generaties AirPods (inclusief AirPods Max) en compatibele Beats-modellen - is het maximale aantal AirPods dat kan worden aangesloten op een compatibele iPhone, iPad of iPod touch twee.

Kunnen AirPods verbinding maken met 3 apparaten?

Ja. U kunt AirPods instellen om met een onbeperkt aantal compatibele apparaten te werken. Dat gezegd hebbende, AirPods kunnen maar op één apparaat worden aangesloten en kunnen alleen audio van één apparaat tegelijk afspelen.

Als je AirPods aansluit op Apple-apparaten, waaronder de Apple TV en Macs, hebben AirPods de meeste functies en functionaliteit. Dat gezegd hebbende, AirPods werken net als alle andere Bluetooth-oordopjes wanneer ze zijn aangesloten op niet-Apple-producten. U kunt AirPods dus ook verbinden met Android-telefoons, pc's, gameconsoles en meer.

FAQ

    Wat is ruimtelijke audio op AirPods Pro?

    Spatial Audio, beschikbaar op AirPods Pro en AirPods Max, is een 3D-audiotechnologie die een complete surround sound-ervaring simuleert. Zodra u Spatial Audio inschakelt in de Bluetooth-instellingen van uw apparaat, kunt u afspeellijsten vinden die voor Spatial Audio zijn gemaakt in Apple Music.

    Hoe deel ik audio met AirPods naar een MacBook?

    Om AirPods te verbinden met MacBook Air, zet u Bluetooth aan, drukt u op de knop op de AirPods-behuizing, klikt u op AirPods in het Bluetooth-menu en selecteert u Connect Om meerdere AirPods-paren te verbinden op een MacBook Air, volgt u de stappen om beide paren te verbinden. Open vervolgens de Audio MIDI Setup app, selecteer Create a Multi-Output Device met beide sets AirPods, en selecteer het nieuwe Multi-Output Device in de voorkeuren voor Geluiden.

Aanbevolen: