Kun je AirPods verbinden met Xbox One?

Inhoudsopgave:

Kun je AirPods verbinden met Xbox One?
Kun je AirPods verbinden met Xbox One?
Anonim

Nee, je kunt je AirPods technisch gezien niet aansluiten op je Xbox One, maar er is een manier waarop je ze nog steeds kunt gebruiken tijdens een gamesessie, die hieronder wordt beschreven.

Kun je AirPods op Xbox One gebruiken?

Helaas mist de Xbox One van Microsoft Bluetooth-ondersteuning, wat betekent dat er geen ingebouwde manier is om Apple AirPods aan de console te koppelen. Het is ook onmogelijk om AirPods aan te sluiten op de hoofdtelefoonaansluiting van de Xbox One-controller.

Hoewel je AirPods technisch gezien niet kunt aansluiten op een Xbox One-console of -controller, kun je ze nog steeds gebruiken tijdens een Xbox One-gamesessie met behulp van de officiële Xbox-app op iOS of Android.

Traditionele bedrade hoofdtelefoons of oortelefoons kunnen nog steeds worden aangesloten op de hoofdtelefoonaansluiting van de Xbox One-controller.

AirPods verbinden met Xbox One met de Xbox-app

De officiële Xbox-app is beschikbaar voor iPhone, iPad, iPod touch en de meeste Android-smartphones en -tablets. Je kunt het gebruiken om Xbox-prestaties te volgen, Xbox One-games te kopen en directe berichten (DM's) naar je Xbox Network-vrienden te sturen.

Hier leest u hoe u de Xbox-app en Apple AirPods samen gebruikt tijdens het gamen op een Xbox One-console.

  1. Koppel uw AirPods aan uw iOS- of Android-apparaat.
  2. Download de Xbox-app voor iOS of Android op je smartphone of tablet.

    Download voor:

  3. Open de Xbox-app, tik vervolgens op Aanmelden en log in met dezelfde Xbox- of Microsoft-account die je gebruikt op je Xbox One.

    Xbox- en Microsoft-accounts zijn hetzelfde. Ze gebruiken verschillende namen op verschillende apparaten en services.

  4. Als je je Microsoft-account eerder aan je apparaat hebt toegevoegd, wordt dit mogelijk automatisch als optie weergegeven. Als de weergegeven e-mail die is gekoppeld aan uw Xbox One-console correct is, tikt u erop. Als dit niet het geval is, tikt u op Nieuw account toevoegen en voert u het gekoppelde e-mailadres en wachtwoord van uw account in.
  5. Tik op Laten we spelen.

    Image
    Image
  6. Tik op het Parties icoon. Het is het pictogram dat op drie mensen lijkt.
  7. Tik op Start een feest.

    Misschien wilt u verbinding maken met een Wi-Fi-signaal, zodat u uw mobiele data niet verbruikt.

  8. Er wordt onmiddellijk een Xbox-party aangemaakt.
  9. Tik op Uitnodigen voor een feestje.

    Image
    Image
  10. Tik op de namen van elke vriend die je aan je Xbox-party wilt toevoegen.

    Als je iemand wilt deselecteren, tik je gewoon nogmaals op zijn naam.

  11. Tik op Verstuur uitnodiging. Alle uitgenodigde vrienden zouden onmiddellijk een melding van hun uitnodiging moeten ontvangen op hun Xbox One-consoles of op hun Xbox-app.

    Image
    Image
  12. Zet je Apple AirPods aan en begin te chatten met je vrienden.

    Een beperking van deze communicatiemethode is dat je AirPods niet kunt gebruiken om naar de audio van je videogame te luisteren. Al het geluid van je console komt nog steeds via je tv en de aangesloten luidsprekers.

  13. Als je klaar bent met chatten, tik je op Verlaat party.

AirPods verbinden met Xbox One met behulp van andere apps

Naast de Xbox-app kun je je AirPods ook gebruiken om met je gamevrienden te chatten via een andere chat-app.

Velen communiceren graag via de Discord-app, maar je kunt ook apps zoals Skype, Line, WhatsApp, Facebook Messenger en Telegram gebruiken om te praten tijdens het spelen van een Xbox One-videogame.

Als je deze apps wilt gebruiken, begin je een spraakoproep of chat je zoals je gewend bent. Het enige nadeel van het gebruik van deze apps is dat al je Xbox-vrienden ze misschien niet hebben geïnstalleerd.

Aanbevolen: