De 6 beste VR-accessoires, getest door experts

Inhoudsopgave:

De 6 beste VR-accessoires, getest door experts
De 6 beste VR-accessoires, getest door experts
Anonim

Virtual reality kan een van de meest meeslepende ervaringen zijn die je kunt hebben. Of je nu vastzit aan de Oculus Quest 2, de Valve Index of iets daartussenin, het betreden van de wereld van VR kan een unieke en opwindende nieuwe grens zijn. Maar als je het meeste uit je tijd in een virtuele ruimte wilt halen, wil je de beste VR-accessoires om je te helpen in die wereld te blijven.

Naarmate organisaties nieuwe technologieën blijven pushen en ontwikkelen, veranderen ook apparaten die de VR-wereld vergezellen. Met deze accessoires kunt u uw headsets in een oogwenk comfortabel, betrouwbaar en gebruiksklaar maken. De beste VR-accessoires kunnen dit allemaal en meer.

Lees verder voor onze selectie van de beste VR-accessoires, van oplaaddocks tot draagtassen en zo ongeveer alles wat je maar kunt bedenken. Het is tijd om je tijd binnen VR te personaliseren.

Beste laadstation: Anker-oplaadstation voor Oculus Quest 2

Image
Image

Organiseer je ruimte en je speeltijd met het Anker-oplaaddock, dat de Oculus Quest 2 en Touch ondersteunt. Dit 2-in-1 oplaadstation wordt geleverd met krachtige oplaadbare batterijen en batterijklepjes die niet alleen perfect bij uw headset passen, maar ook een plek bieden om te rusten als het 's avonds klaar is. Laad je headset en controllers tegelijkertijd op, zodat je klaar bent om in te springen en te spelen wanneer je wilt, niet wanneer je headset klaar is met opladen.

Bovendien is alles draadloos, dus je hoeft je geen zorgen te maken over rommelig kabelbeheer dat je VR-sessies in de weg staat. Het is een geweldige optie voor iedereen die regelmatig speelt, maar ook voor degenen die slechts af en toe met virtual reality bezig zijn.

Compatibiliteit: Oculus Quest 2, Oculus Touch | Kabeltype: USB-C naar C | Oplaadtijd: 2,5 uur

Beste draagtas: Esimen harde draagtas voor Oculus Quest 2

Image
Image

Als je van plan bent je Oculus Quest 2 overal mee naartoe te nemen, wil je hem waarschijnlijk niet in de originele doos bewaren. Het is een goed idee om het ergens anders mee naartoe te nemen, omdat het draagbaar is. Maar je wilt het wel veilig houden als je dat doet. Dat is waar de Esimen harde draagtas van pas komt.

Deze crush-resistente, anti-shock en waterbestendige case is alles wat je nodig hebt om ervoor te zorgen dat je VR-headset goed is voor het geval hij uit je handen en op de stoep v alt. Het kan niet alleen uw headset vasthouden, maar ook uw aanraakcontroller en kleine accessoires. Het wordt geleverd in een aantrekkelijke grijze kleur en ziet er net zo strak uit als je headset en controllers.

Compatibiliteit: Oculus Quest 2, Oculus Touch | Materiaal: Halfhard EVA | Waterbestendig: Ja | Design: Koffer met ritssluiting, kleine opvangzak en elastische banden

Beste riemen: KIWI Design knokkelriem voor Oculus Quest 1/Oculus Rift S

Image
Image

Wanneer de actie in je favoriete VR-game op gang komt, wil je zeker weten dat je je controllers goed onder controle hebt. De knokkelriem van KIWI Design zorgt ervoor dat wanneer die stoten vliegen en je zoete dansbewegingen maakt in Beat Sabre, je je geen zorgen hoeft te maken over een controller die door de tv of het raam gaat.

Ze zijn naar wens aan te passen, maar blijven slijtvast en comfortabel. Je kunt ze installeren via de meegeleverde rubberen lus of de banden op de controllercirkel, waardoor je ze gemakkelijk aan je controller kunt toevoegen. Het schuifstuk aan het uiteinde van de riem kan omhoog worden geduwd om deze verder aan te spannen. Het is een must-have als je veel gaat bewegen met je controllers in de hand.

Compatibiliteit: Oculus Quest 1, Rift S Touch-controllers | Materiaal: PU-leer | Water-/zweetbestendig: Beide | Verstelbaar: Ja

Beste grip: AMVR Touch Controller Grip Cover voor Oculus Quest, Quest 2 of Rift S

Image
Image

Bezwete handen zijn een realiteit voor iedereen die gedurende langere tijd games speelt, dus het zou geen verrassing moeten zijn als je VR-controllers van tijd tot tijd een beetje klam aanvoelen. En als ze zo worden, loop je meer risico ze per ongeluk weg te gooien. Of misschien heb je geen last van zweet, maar zou je graag meer grip op de controllers krijgen. De AMVR Touch Controller Grip Cover is perfect voor die situaties.

Deze handgreep beschermt zowel je controllers als je huis tegen ongelukken. Elke grip is gemaakt van premium TPU-plastic en heeft een elastische band om je hand aan de controller te bevestigen voor een antislip grip. Je kunt het handvat aanpassen via een klittenband, en je handpalm helpt bij het op maat maken van elk handvat. Bovendien biedt de siliconen een verkoelend gevoel dat je comfortabel houdt terwijl je rondhangt in virtual reality.

Compatibiliteit: Oculus Quest 1, Quest 2, Rift S Touch-controllers | Materiaal: TPU-kunststof | Water-/zweetbestendig: Zweetbestendig | Verstelbaar: Ja

Beste oordopjes: Logitech G333 VR-gamingkoptelefoon voor Oculus Quest 2

Image
Image

Hoewel je je VR-headset kunt gebruiken zonder dat je extra oordopjes nodig hebt, verbetert het hebben van een paar de ervaring zeker. De Logitech G333 VR Gaming Earphones voor Oculus Quest 2 zijn de officiële oortelefoons voor gebruik met de headset. Ze zorgen ervoor dat alleen jij kunt horen wat er in je virtuele wereld gebeurt, zodat je kunt genieten van het spel dat je speelt zonder anderen te storen.

Je krijgt ook luidere geluiden en muziek om je spel en je focus te verbeteren. Met speciale drivers voor hoge en middentonen en één voor bas, zijn deze oordopjes perfect om de actie in-game na te bootsen. De oordopjes worden geleverd met drie verschillende flexibele, zachte siliconen tips zodat je de juiste maat kunt vinden, zodat je de oordopjes stevig in je oren kunt houden terwijl je speelt. Ze maken verbinding met je headset via 3,5 mm aux, met een aangepaste kabel en riemen om ze op hun plaats te houden.

Compatibiliteit: Oculus Quest 2 | Type: Bedraad | Verbindingstype: 3,5 mm aux-kabel met aangepaste lengte | ANC: Ruisonderdrukking | Water-/zweetbestendig: Geen van beide

Beste hoofdtelefoon: Logitech G PRO-gamingheadset voor Oculus Quest 2

Image
Image

Als je de meest meeslepende geluidservaring in VR wilt, kies je voor een headset die ervoor zorgt dat je het gevoel hebt dat je in de game aanwezig bent. De Logitech G PRO Gaming Headset voor Oculus Quest 2 is de officiële over-ear optie voor als je in VR aan het gamen bent. Het wordt geleverd met passieve geluidsisolatie om je te helpen weg te zinken in het spel zonder afleiding van buitenaf, terwijl de materialen comfortabel zijn en goed aanvoelen voor langdurig gebruik.

Het is licht op het hoofd terwijl het hoge hoge en lage tonen levert, met heldere geluiden die doorkomen op alle frequenties, of je nu grooved naar Dance Central of Alyx Vance wordt in de wereld van Half-Life. Bovendien zorgt de met staal versterkte hoofdband ervoor dat de headset duurzaam blijft.

Compatibiliteit: Oculus Quest 2 | Type: Over-ear, bedraad | Verbindingstype: 3,5 mm aux-kabel met aangepaste lengte | ANC: Geluidsisolatie | Water-/zweetbestendig: Geen van beide

Onze beste VR-accessoires bevatten een verscheidenheid aan opties om uit te kiezen, zodat u uw algehele ervaring kunt verbeteren. Een van de handigste items die je zeker in je repertoire wilt hebben, is de Logitech G PRO Gaming Headset voor Oculus Quest 2 (bekijk op Amazon). Geluid is ongelooflijk belangrijk als het erom gaat ervoor te zorgen dat je aandacht kunt besteden aan je spel. Bovendien is het een goede manier om ervoor te zorgen dat u anderen in uw leefruimte niet lastigv alt als u deze deelt met uw favoriete games. Mis nooit meer een kogel die langs je hoofd suist en blijf op de maat terwijl je mee groove in Beat Saber.

Over onze vertrouwde experts

Brittany Vincent is een freelance schrijver van videogames en entertainment wiens werk is opgenomen in publicaties en online locaties, waaronder G4TV.com, Joystiq, Complex, IGN, GameMe, Destructoid, Kotaku, GameSpot, Mashable en The Escapist. Zij is de hoofdredacteur van mojodo.com.

FAQ

    Hoe voorkom ik dat het scherm beslaat in VR?

    Als je een bril draagt of zwaar ademt tijdens een VR-sessie, kan het zijn dat je bril beslaat en dat je de game niet kunt zien. Een geweldige oplossing hiervoor is het aanbrengen van een niet-condenserende oplossing op de lenzen - een product zoals Cat Crap (zicht op Amazon) zal dit probleem voorkomen. Op die manier kun je zo lang spelen als je wilt zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat het scherm zo mistig wordt dat je de actie niet meer kunt zien.

    Waarom zou je een oplaadstation nodig hebben om je headset opgeladen te houden?

    Hoewel het waar is, wordt uw headset waarschijnlijk geleverd met een manier om hem op uw pc aan te sluiten en op te laden (via een steen of kabel), maar dit is niet altijd het snelste proces. Een speciaal oplaadstation geeft je een optie als het gaat om het zoeken naar zowel een plek om je headset op te bergen wanneer deze niet in gebruik is, als om hem op te laden. Op die manier kun je de volgende keer dat je klaar bent om te spelen gewoon je volledig opgeladen headset oppakken en gaan.

    Hoe weet ik welke VR-headset ik moet kopen?

    Naast het raadplegen van onze gids voor de beste VR-headsets, moet je ook rekening houden met de games die je wilt spelen, de hoeveelheid ruimte die je hebt en hoe functioneel je computer is of niet met de headset die je bent kijken. Verschillende units zijn beter voor mobiel of thuisgebruik, sommige hebben geen kabels en andere bieden zelfs een compleet pakket op kamerschaal waarmee u uw hele huis in een virtual reality-entertainmentruimte kunt veranderen. Overweeg al deze factoren voordat u een aankoopbeslissing neemt.

    Heb ik al deze extra accessoires echt nodig?

    Nee, en deze accessoires zijn niet vereist. Maar er zijn vaak items die kunnen helpen om de hele VR-ervaring veel frisser en opwindender te maken. U kunt de grip voor de controllers, de levensduur van de batterij verbeteren en zelfs zorgen voor een veel veiliger transportmiddel voor uw headset. Dus hoewel je niet op zoek hoeft te gaan naar meer manieren om de ervaring te verbeteren, zijn het altijd goede opties om te overwegen.

Aanbevolen: