Sms-berichten exporteren van iPhone

Inhoudsopgave:

Sms-berichten exporteren van iPhone
Sms-berichten exporteren van iPhone
Anonim

Wat te weten

  • Makkelijkst: maak een screenshot van het bericht (of de berichten) en verzend ze als een afbeeldingsbestand.
  • Je kunt de sms-berichten ook kopiëren en in een Pages-document plakken om ze als PDF-document te exporteren.
  • Er is geen directe manier om sms-berichten van een iPhone te exporteren.

Dit artikel bevat instructies voor het exporteren van sms-berichten van een iPhone met iOS 14 en hoger, inclusief het opslaan van individuele berichten en het voltooien van gesprekken.

Bottom Line

Er is geen manier in iOS om een sms-bericht of een sms-thread rechtstreeks vanuit de iMessages-app te exporteren. Met een aantal tijdelijke oplossingen kunt u uw berichten echter ergens anders opslaan en verzenden. Deze tijdelijke oplossingen omvatten het maken van screenshots van de teksten en deze als afbeelding verzenden, het kopiëren van berichten en doorsturen via iMessage, of het kopiëren naar Pages en het exporteren van de berichten als PDF.

Hoe kan ik mijn SMS-berichten van mijn iPhone op mijn computer opslaan?

Omdat er geen ingebouwde functie is, moet je ze in een ander formaat opslaan. De eenvoudigste manier is om een screenshot te maken van de berichten en de berichten vervolgens door te sturen naar e-mail.

  1. Maak eerst een screenshot van de berichten die u wilt opslaan door tegelijkertijd op de zijknop en de Volume omhoog-toets te drukken. Mogelijk moet u meerdere schermafbeeldingen maken als u een lange berichtenreeks probeert vast te leggen.

  2. Selecteer vervolgens de miniatuurafbeelding van de schermafbeelding die op uw scherm verschijnt om de bewerkingstools voor schermafbeeldingen te openen.

    Maak je geen zorgen als je het tikken op de schermafbeelding mist voordat deze van het scherm glijdt. De screenshot staat in je filmrol. Open gewoon de Foto's-app, tik op de afbeelding van de schermafbeelding en volg de onderstaande instructies.

  3. Tik op het Share icoon.
  4. Kies de methode die u wilt gebruiken om uw foto's te delen, in dit voorbeeld Mail.

    Als je wilt, kun je een ander programma gebruiken om de afbeelding naar jezelf of iemand anders te sturen, of als je wilt, kun je de schermafbeeldingen afdrukken en op papier opslaan.

    Image
    Image
  5. Zodra je de informatie van de ontvanger in de e-mail hebt ingevuld, tik je op het Send icoon om het bericht te verzenden.

Als u het bestand op uw computer wilt opslaan, moet u het waarschijnlijk naar uzelf e-mailen en vervolgens de e-mail op uw computer openen en het geëxporteerde berichtbestand downloaden.

Hoe exporteer ik een volledig iMessage-gesprek?

Hoewel het verzenden van een enkel sms-bericht via e-mail met behulp van de bovenstaande methode misschien eenvoudig genoeg is, is het misschien gemakkelijker om een andere benadering te gebruiken als u een heel iMessage-gesprek wilt voeren dat u wilt ervaren.

  1. Open een sms-thread en druk lang op het bericht dat je wilt opslaan.
  2. Als je maar één bericht wilt opslaan, tik je op Kopiëren in het menu dat verschijnt. Als u echter meerdere berichten wilt opslaan, tikt u op Meer.
  3. Tik op elk van de berichten die je wilt opslaan om een blauw vinkje te plaatsen in de cirkel links van de berichtenreeks.
  4. Druk op het Share icoon.

    Image
    Image
  5. Alle berichten die je hebt geselecteerd, worden automatisch in een gloednieuw bericht geplakt.
  6. Tik op en oud in de hoofdtekst van het bericht, en wanneer het menu verschijnt, tikt u op Selecteer alles.

  7. Tik op Kopiëren.

    Image
    Image
  8. Open vervolgens een Pages document, blijf ergens in het document tikken om een menu te openen en selecteer vervolgens Plakken in het menu.
  9. Zodra je de berichten hebt geplakt, tik je op het menu met drie stippen in de rechterbovenhoek.
  10. Selecteer Exporteren.
  11. Kies PDF.

    Image
    Image
  12. Selecteer vervolgens waar u het document naar wilt exporteren. U kunt Mail of andere programma's kiezen, of u kunt het bestand opslaan of afdrukken.

Is er een gratis manier om tekstberichten van de iPhone te exporteren?

De enige gratis manier om sms-berichten van de iPhone te exporteren, is door een van de bovenstaande methoden te gebruiken of berichten door te sturen naar uw e-mail. Om dit te doen, hoeft u alleen maar het bericht te selecteren met behulp van de tik-en-houd-methode, tikt u op Meer en tikt u op het pictogram Delen. Vervolgens kun je je e-mailadres toevoegen en het bericht naar jezelf sturen.

Deze methode stuurt de tekst door, maar geen tijdstempelinformatie, de afzenderinformatie of de tekstballonnen.

FAQ

    Hoe exporteer ik mijn iPhone-contacten?

    Je kunt contacten van de iPhone exporteren als VCF of Excel CSV met een app of iCloud. Gebruik de app Exporteren naar CSV en ga naar Begin met exporteren > + > Kolomgegevens bewerken > kies een source > Export Om iCloud te gebruiken, ga naar Instellingen > uw naam > iCloud > zet aanContacts > sluit af en ga naar iCloud > Contacts > selecteer alles > Export vCard

    Hoe exporteer ik foto's van mijn iPhone?

    Om foto's en video's van de iPhone naar een computer over te zetten, opent u iTunes en sluit u de iPhone aan op de pc met een USB-kabel en selecteert u Doorgaan. Nadat je je telefoon in iTunes hebt gevonden, importeer je de foto's met de app Foto's.

Aanbevolen: