Misschien krijg je een geschenk van Microsoft (voor echt)

Misschien krijg je een geschenk van Microsoft (voor echt)
Misschien krijg je een geschenk van Microsoft (voor echt)
Anonim

Je zou nu een cadeaubon van Microsoft in je e-mail kunnen hebben staan.

Nu oktober achter ons ligt, is de drang naar de feestdagen volop aan de gang. Microsoft viert het seizoen door 50.000 cadeaubonnen naar zijn klanten te sturen, en jij zou er een kunnen krijgen. Op woensdag meldden sommige gebruikers dat ze e-mails van Microsoft ontvingen die beweerden dat ze cadeaubonnen voor de Microsoft Store bevatten. Microsoft heeft sindsdien bevestigd dat de cadeaubonnen inderdaad echt zijn en het bedrijf heeft in totaal 50.000 verzonden naar zijn in de VS gevestigde klanten.

Image
Image

Een Microsoft-woordvoerder vertelde later aan The Verge dat het voor de feestdagen 25.000 e-mails met $ 100 cadeaubonnen en nog eens 25.000 e-mails met $ 10 Microsoft Gift Cards heeft verzonden. De ontvangers zijn willekeurig geselecteerd en de kaarten kunnen worden ingewisseld tot 31 december 2021. Dat geeft gebruikers die er een ontvangen ongeveer 90 dagen om deze in te wisselen.

Als je dat nog niet hebt gedaan, controleer dan welk e-mailaccount je hebt verbonden met je Xbox Live-, Skype- of Microsoft-account. Het is ook mogelijk dat de e-mail in uw spammap terecht is gekomen, dus controleer dat ook.

Als je er een krijgt, kun je de cadeaubon besteden aan alles wat de Microsoft Store biedt, inclusief games zoals Forza Horizon 5 en fysieke items zoals toetsenborden of een nieuwe muis.

Aanbevolen: