Een Honeywell-thermostaat verbinden met wifi

Inhoudsopgave:

Een Honeywell-thermostaat verbinden met wifi
Een Honeywell-thermostaat verbinden met wifi
Anonim

Wat te weten

  • Download de app en zorg ervoor dat de thermostaat Wi-Fi SETUP weergeeft. Selecteer op je telefoon NewThermostat_123456 of iets dergelijks.
  • Voer in een webbrowser https://192.168.1.1 in de adresbalk in. Zoek uw netwerk en selecteer het. Tik op Verbinden.

Dit artikel legt uit hoe je een Honeywell Thermostat verbindt met wifi. Instructies zijn van toepassing op iOS 11.3 of hoger en Android 5.0 en hoger.

Image
Image

Een Honeywell-thermostaat verbinden met wifi

Deze instructies zijn van toepassing op de Honeywell Total Connect Comfort Wi-Fi-thermostaat.

  1. Download de Honeywell Total Connect Comfort-app. Het is beschikbaar voor zowel iOS als Android.
  2. Controleer of de woorden "Wi-Fi SETUP" op het scherm van de thermostaat worden weergegeven.

    Zo niet, dan moet je de thermostaat handmatig in de wifi-configuratiemodus zetten. Om dit te doen, drukt u tegelijkertijd op de knoppen FAN en UP en houdt u deze ongeveer 5 seconden ingedrukt, of totdat er twee cijfers op het scherm verschijnen. Druk op de NEXT knop totdat het nummer links verandert in 39, gebruik de UP ofDOWN pijl om het nummer op het scherm te veranderen in 0 en druk vervolgens op de DONE knop. Je thermostaat staat nu in de wifi-configuratiemodus.

  3. Bekijk de lijst met beschikbare netwerken op uw smartphone of ander smartapparaat. Zoek naar een netwerk met de naam NewThermostat_123456 of iets dergelijks en maak er verbinding mee. Het nummer aan het uiteinde kan variëren.
  4. Je mobiele telefoon verbreekt nu de verbinding met andere wifi-netwerken en maakt verbinding met de thermostaat. Op sommige geavanceerde apparaten wordt u mogelijk gevraagd aan te geven of het netwerk een thuis-, kantoor- of openbaar netwerk moet zijn. Kies ervoor om er een thuisnetwerk van te maken.
  5. Open uw webbrowser en deze zou u onmiddellijk naar de Wi-Fi-configuratiepagina moeten leiden. Als dit niet het geval is, typt u https://192.168.1.1 in de adresbalk.
  6. Zoek naar het wifi-thuisnetwerk en tik erop. Zelfs als uw router verbeterde functies heeft waarmee gastnetwerken kunnen worden weergegeven, selecteert u uw thuisnetwerk.
  7. Tik op CONNECT en voer indien nodig uw wachtwoord in.

  8. Het thermostaatscherm zal tijdens dit proces een wachtbericht weergeven. Zodra het proces is voltooid, wordt uw thermostaat verbonden en kunt u hem nu bedienen via de Honeywell Total Connect Comfort-website of de mobiele app.

    Image
    Image

Voordelen van het verbinden van een Slimme Thermostaat met wifi

Er zijn zoveel voordelen aan het hebben van een slimme thermostaat zoals die van Honeywell. Je kunt de thermostaat van je huis bedienen vanaf je telefoon, de buitentemperatuur controleren en je thermostaat instellen wanneer je weg bent, zodat je energie kunt besparen.

Als je een Honeywell-thermostaat met Wi-Fi hebt, zijn er een paar voordelen om hem te verbinden, zodat je hem kunt bedienen met je smartphone:

  • Stel waarschuwingen in: als je slimme thermostaat verbonden is met je wifi, kun je waarschuwingen instellen als een kamer in je huis te koud of te warm wordt of als de luchtvochtigheid te veel verandert veel. U kunt de waarschuwingen per sms of e-mail laten verzenden; dan kun je de temperatuur aanpassen, waar je ook bent.
  • Gebruik meerdere thermostaten: als je een thermostaat in elke kamer hebt, kun je de temperatuur en vochtigheid in elke kamer controleren, niet alleen in het huis. Bovendien kunt u de buitentemperatuur controleren.
  • Spraakbediening: Honeywell Wi-Fi slimme thermostaten hebben een spraakgestuurde bediening. Zeg gewoon "Hallo thermostaat" tegen je telefoon en kies een voorgeprogrammeerde spraakopdracht.

Aanbevolen: