Animal Crossing New Horizons' laatste update voelt als een oprecht afscheid

Inhoudsopgave:

Animal Crossing New Horizons' laatste update voelt als een oprecht afscheid
Animal Crossing New Horizons' laatste update voelt als een oprecht afscheid
Anonim

Belangrijkste afhaalrestaurants

  • Animal Crossing New Horizons 2.0-update en het Happy Home Paradise zijn de laatste inhoudsupdates die New Horizons zal ontvangen.
  • Nintendo heeft een heleboel favoriete personages en verschillende nieuwe items en mechanica toegevoegd waar spelers mee kunnen spelen.
  • Ondanks het einde van de huidige ontwikkeling van New Horizons, belooft de 2.0-update veel voor de toekomst van Animal Crossing.
Image
Image

Animal Crossing New Horizons heeft zijn laatste inhoudsupdate ontvangen en het voelt als de perfecte manier voor Nintendo om het boek over de huidige versie van de geliefde serie te sluiten en tegelijkertijd wat hoop voor de toekomst te bieden.

Toen Animal Crossing New Horizons voor het eerst werd uitgebracht in maart 2020, kwam het op een moment dat mensen op zoek waren naar een ontsnapping. Eentje die New Horizons graag aanbood. De game werd al snel een van de meest geliefde titels op de Switch, en hielp zelfs om Nintendo Switch-apparaten wereldwijd uit te verkopen. Met meer dan een jaar achter de rug, biedt Nintendo eindelijk afscheid van de ontwikkeling van inhoud voor de eilandbouwer.

De nieuwe update is waarschijnlijk niet genoeg om fans een aantal jaren verzadigd te houden, maar het raakt veel hoge noten die de community enthousiast maken over de huidige staat van Animal Crossing, evenals over wat de toekomst kan doen houden voor onze geliefde dorpelingen en hun huizen.

Een gelukkig huis

Een van de belangrijkste dingen van Animal Crossing is altijd het smeden van die relatie tussen de dorpelingen en de speler. Dit heeft geleid tot een immense liefde voor bepaalde personages binnen de gemeenschap, en de 2.0-update brengt veel van de favoriete personages van de community terug in de mix.

De terugkeer van Brewster is een grote toevoeging aan de inhoudsupdate, en zodra spelers aan een korte boottocht zijn begonnen en wat andere losse eindjes hebben vastgemaakt, kunnen ze kennismaken met het koffiezetten uil en overtuig hem om een winkel in het museum te openen.

Dit is een functie waar spelers om smeken sinds New Horizons is uitgebracht, en het toevoegen ervan aan de laatste update is een perfecte knipoog naar hoezeer Nintendo de wensen en verlangens van de community waardeert.

Naast Brewster kunnen spelers de terugkeer verwachten van Harriet en Kapp'n, twee andere favoriete personages van fans die in eerdere Animal Crossing-games zijn verschenen. En dat zijn ook niet alle nieuwe toevoegingen. Ik had deze personages graag eerder in de game zien verschijnen, maar ze naar de laatste update brengen voelt als een oprecht afscheid van de tijd die Nintendo heeft besteed aan het groter en beter maken van New Horizons sinds de release.

Voor degenen die nog dieper willen duiken, heeft Nintendo ook Happy Home Paradise uitgebracht, een DLC voor New Horizons die voortbouwt op de ideeën achter Animal Crossing Happy Home Designer. Het is de eerste (en laatste) betaalde DLC die we voor de game hebben gezien, maar het brengt veel coole mechanica met zich mee die de moeite waard zijn als je geniet van de aanpassing van New Horizons.

A Sound Foundation

Terwijl Nintendo afscheid neemt van de ontwikkeling van nieuwe content op New Horizons, is dit niet het einde van Animal Crossing. Ik zou zelfs zeggen dat de toekomst van de serie nu veelbelovender is dan ooit.

De enorme populariteit die tijdens de lockdown van 2020 is ontstaan, heeft Animal Crossing geholpen om geheel nieuwe hoogten te bereiken. Kinderen, volwassenen en iedereen daar tussenin hebben hun Switch in de hand geknikt om deze schattige levenssim te ervaren, en dat geeft Nintendo een solide basis om op te bouwen voor de volgende titel.

Image
Image

Maar het komt ook neer op meer dan alleen de populariteit van het spel. New Horizons geeft Nintendo ook een goede lei om naar te kijken bij het ontwikkelen van de volgende game in de serie. Het bedrijf kan kijken naar wat werkte, waar fans van hielden en zelfs wat ze niet leuk vonden om ideeën op te doen om die problemen in toekomstige iteraties aan te pakken.

Bovendien kent Nintendo, met New Horizons onder zijn riem, de limieten die het de serie kan verleggen op een console als de Switch. Het weet ook wat het moet doen om zich te onderscheiden van New Horizons wanneer het ergens in de toekomst een vervolg uitbrengt.

Animal Crossing New Horizons was een van de beste games van het afgelopen jaar. De mogelijkheid om het neer te leggen en er op elk moment naar terug te keren voor nieuwe evenementen en inhoudsupdates heeft ervoor gezorgd dat de impact in 2021 blijvend is. Nu voelt deze laatste inhoudsupdate als een goed einde aan dat hoofdstuk van de serie, en dat is iets dat het vieren waard is.

Aanbevolen: