Hoe krijg je een ladder in Animal Crossing New Horizons

Inhoudsopgave:

Hoe krijg je een ladder in Animal Crossing New Horizons
Hoe krijg je een ladder in Animal Crossing New Horizons
Anonim

Door dorpelingen op je eiland uit te nodigen, wordt de Animal Crossing: New Horizons-ervaring des te leuker. Het verkrijgen van een ladder maakt deel uit van de reis in de game om je community uit te breiden. Hoewel ladders onmisbaar zijn als je het spel natuurlijk vordert, komen ze pas op een bepaald moment beschikbaar en krijg je geen waarschuwing voordat het gebeurt.

Een ladder krijgen in Animal Crossing

Je hoeft niet ver in het spel te zijn voordat je je hele eiland kunt openen en toegang krijgt tot een ladder, die je kunt gebruiken om de rest van je eiland te verkennen. Er zijn echter een paar dingen die je eerst moet doen in de vroege game die gebeuren terwijl je normaal speelt.

  1. Trek dorpsbewoners naar je eiland. Dit kan op verschillende manieren, zoals het opbouwen van je eiland of het openen van een camping. De gemakkelijkste manier om een nieuwe dorpeling te ontmoeten, is door je ogen open te houden wanneer je naar willekeurige eilanden reist met Nook Miles-tickets, want soms kom je nieuwe dorpelingen tegen die je op je eiland kunt uitnodigen.
  2. Maak je eerste brug. Zodra je eiland interesse heeft, zal Tom Nook contact met je opnemen en je laten weten dat het tijd is om je eerste brug te bouwen, zodat je toegang hebt tot de andere delen van je eiland voor toekomstige woningbouw. Later zullen bruggen worden gekocht met klokken van Tom Nook, maar je eerste brug maak je met vier houten palen, vier klei en vier stenen.

  3. Plaats woonkavels op het pas geopende deel van je eiland. Nadat de brug is voltooid, zal een gesprek met Tom Nook over de toekomst ertoe leiden dat hij je je eerste woonpercelen geeft waar toekomstige dorpsbewoners kunnen intrekken.
  4. Ontvang je Ladder DIY-recept. Tijdens het plaatsen van deze percelen zal Tom je bellen en je laten weten dat het meubilair van de huizen materialen nodig heeft van bloemen op de kliffen op het eiland. Hij stuurt je dan het DIY-recept voor een ladder. Maak je ladder op een werkbank met vier hout, vier hardhout en vier zachthout.

    Image
    Image

Een ladder gebruiken in Animal Crossing

Om een ladder te gebruiken, rust hem uit zoals elk ander gereedschap, en druk dan op A met de ladder uitgerust wanneer je naar een klif kijkt. Dat is alles wat nodig is om ergens op te klimmen.

Image
Image

Breekt ladders in de loop van de tijd?

In tegenstelling tot andere tools in Animal Crossing: New Horizons, zal de ladder niet breken, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat je hem af en toe moet vervangen.

Kun je je vriend vroeg een ladder geven?

Dat kan! Als je toegang hebt tot ladders, maar je vriend niet, kun je er een maken en aan je vriend geven wanneer ze hem bezoeken, of als je het Ladder DIY-recept te koop hebt in je Nook's Cranny, kan je vriend het recept kopen in jouw zaak. Hoewel technisch gezien de ladder op een bepaald punt in de game komt, kun je er niets baanbrekends mee doen als je hem vroeg weet te vinden.

Aanbevolen: