Hoe krijg je een schop in Animal Crossing: New Horizons

Inhoudsopgave:

Hoe krijg je een schop in Animal Crossing: New Horizons
Hoe krijg je een schop in Animal Crossing: New Horizons
Anonim

Het verkrijgen van je eerste schop in Animal Crossing: New Horizons is een belangrijke stap. De schop wordt gebruikt om fossielen op te graven, die de museumcollectie vullen en voor klokken kunnen worden verkocht. Je kunt ook begraven klokken vinden of de schop gebruiken voor landschapsarchitectuur.

Hoe krijg je je eerste schop (op een nieuw eiland)

Spelers die een nieuw eiland beginnen in Animal Crossing: New Horizons kunnen pas een schop maken als ze een paar taken in de tutorial van de game hebben voltooid.

  1. Tom Nook zal je vroeg in de tutorial vragen om vijf vissen of insecten te doneren. Gebruik een hengel om vis te vangen of het insectennet om insecten te vangen. Daarna geeft hij je een Tent Kit die een plek zal creëren voor Blathers, de geliefde museumconservator van de game.
  2. Gebruik de Tent Kit om een plek voor Blathers te kiezen. Zorg ervoor dat je het leuk vindt, want de plek die je kiest is waar het museum uiteindelijk zal verschijnen.
  3. Blathers' tent heeft tijd nodig om te bouwen. Wacht tot de volgende echte kalenderdag.

    Animal Crossing is afhankelijk van de tijd en datum van je Nintendo Switch om in-game tijd te beheren. Als je ongeduldig bent, kun je naar de volgende kalenderdag gaan door de klok op je Switch te veranderen. Deze instelling vindt u op uw Switch in Systeeminstellingen > Systeem > Datum en tijd

  4. Bezoek de tent van Blathers als deze klaar is. Hij heeft hulp nodig bij het opgraven van fossielen, dus hij geeft je het knutselrecept voor de Flimsy Shovel. Je kunt de schop vervolgens maken op elke beschikbare doe-het-zelf-werkbank.

Hoe u uw eerste schop kunt krijgen (op een gevestigd eiland)

Spelers die een nieuw personage creëren op een reeds gevestigd eiland, zullen een snellere, minder specifieke tutorial tegenkomen. Hier leest u hoe u een schop kunt krijgen als u een nieuwe bewoner bent op een oud eiland.

  1. Tom Nook geeft je een Tent Kit wanneer je op het eiland aankomt. Gebruik het om een locatie voor je tent te vinden, wat uiteindelijk de locatie van je huis zal zijn.
  2. Ga terug naar Tom Nook in het Island Services-gebouw nadat je je tent hebt opgezet. Hij zal vermelden dat hij een DIY-workshop aanbiedt. Ga op het aanbod in en hij zal je vragen om een dunne hengel te maken.

    Image
    Image
  3. De Flimsy Fishing Rod heeft vijf takken nodig. Verzamel ze door bomen te schudden. Keer dan terug naar de Island Services en gebruik het doe-het-zelf-werkgebied naast Tom Nook om de hengel te maken.

  4. Praat nogmaals met Tom Nook als je klaar bent. Hij ontgrendelt de doe-het-zelf-app en verschillende eenvoudige doe-het-zelfrecepten voor je. Een schop zit er niet bij, maar maak je geen zorgen. Nook's Cranny verkoopt een Flimsy Shovel-recept voor 280 Bells.

    Image
    Image

Hoe maak je een schop

The Flimsy Shovel is de meest eenvoudige schop in Animal Crossing: New Horizons. Je hebt vijf stukken hardhout nodig om het te maken. Je kunt Hardwood verkrijgen door met een bijl op bomen te slaan. Zodra je het Hardwood hebt, kun je de Flimsy Shovel op elk crafting station maken.

Image
Image

Een schop upgraden

Terwijl hij zijn werk doet, breekt de dunne schop gemakkelijk. U wilt het zo snel mogelijk upgraden.

Je kunt de standaard Shovel ontgrendelen door de Pretty Good Tools kit van de Nook Stop te kopen voor 2, 000 Nook Miles. De kit ontgrendelt ook standaardversies van andere veelvoorkomende tools; Bijl, stenen bijl, hengel, net en gieter.

Zodra je het recept kent, kun je de Shovel maken door een Flimsy Shovel te combineren met een Iron Nugget.

Spelers kunnen ook Iron Nuggets krijgen door stenen te raken met een schop of bijl. Je kunt ze ook krijgen van balloncadeaus of dorpelingen.

Image
Image

Je kunt er ook een kopen

Hoewel je een dunne schop kunt maken, kun je ook schoppen kopen bij Nook's Cranny. Meestal vind je de Flimsy Shovel te koop bij 800 Bells.

Na het upgraden van Nooks Cranny naar zijn laatste, grootste plattegrond, zie je nieuwe opties. Deze omvatten de kleurrijke, outdoor en bedrukte schop. Alle drie kosten 2500 Bells, alle drie hebben een unieke uitstraling en geen van hen kan worden gemaakt. Je kunt ze alleen kopen.

Een van deze schoppen kopen, zodra ze beschikbaar zijn, is een goed idee. Het is sneller dan knutselen, je hebt geen Iron Nugget nodig en de prijs van 2500 Bells is onbeduidend als je eenmaal genoeg tijd hebt besteed aan het spelen van Animal Crossing om de definitieve versie van Nook's Cranny te ontgrendelen.

Image
Image

Hoe de beste schop te krijgen

De ultieme schop in Animal Crossing: New Horizons is de gouden schop. Het is superieur omdat het 200 keer meegaat, terwijl standaardschoppen 100 keer meegaan.

Je verkrijgt het recept voor de Gouden Schop nadat je Gulliver, een meeuw die je op je strand vindt, 30 keer hebt geholpen. Het recept is hetzelfde als een schop, maar gebruikt een Golden Nugget in plaats van de Iron Nugget.

De Golden Nugget is een zeldzame hulpbron die af en toe verschijnt als je een steen raakt.

Hoewel de Golden Shovel duurzaam is, is het betwistbaar dat de Golden Nugget beter kan worden gebruikt voor andere knutselrecepten, tenzij je echt graaft om rond te lopen met een mooie schop, natuurlijk.

Aanbevolen: