Nu werkt Microsoft Teams precies in Meta's werkplek

Nu werkt Microsoft Teams precies in Meta's werkplek
Nu werkt Microsoft Teams precies in Meta's werkplek
Anonim

Microsoft Teams integreert met Meta's Workplace (voorheen Facebook's Workplace), zodat je video rechtstreeks naar je Workplace Groups kunt streamen.

De nieuwe samenwerking tussen Microsoft en Meta, die woensdag is aangekondigd, stelt je in staat om de functies van beide apps tegelijkertijd te gebruiken zonder dat je ertussen hoeft te schakelen. Volgens een Workplace-blogpost krijgt de Workplace-app een nieuwe plek in de navigatiebalk van Teams, zodat beide apps naadloos kunnen worden geïntegreerd.

Image
Image

Andere handige functies van de nieuwe integratie zijn onder meer de mogelijkheid om vanuit Teams-vergaderingen naar Workplace-groepen te streamen, zodat u live vergaderingen en evenementen in beide apps kunt bekijken of een Workplace-opname van een eerdere vergadering kunt bekijken.

Microsoft zei dat de toekomst van werken op afstand niet slechts één platform is, maar de mogelijkheid om samen te werken en meerdere platforms te gebruiken om werk gedaan te krijgen.

"Eén ding dat ik heb geleerd van [thuiswerken] is dat bedrijven niet slechts op één tool vertrouwen om hun werk gedaan te krijgen, dus het is onze verantwoordelijkheid als leiders in de ruimte om ervoor te zorgen dat de tools die ze gebruiken integreren en met elkaar samenwerken", zegt Jeff Teper, CVP Product & Engineering, Microsoft Teams, in de aankondiging.

Het is belangrijk op te merken dat je nu alleen informatie van Workplace naar Teams kunt delen, niet andersom. Het bedrijf zei echter dat streaming van Teams naar Workplace begin volgend jaar beschikbaar zal zijn.

De nieuwe samenwerking tussen Teams en Workplace bouwt voort op een reeds bestaand partnerschap tussen de twee bedrijven. Klanten die zowel Teams als Workplace hebben, kunnen momenteel Office 365-tools zoals Excel, Word en PowerPoint vanuit Workplace integreren. Er is ook OneDrive-integratie tussen de twee platforms die mappen en bestanden koppelen aan een Workplace-groep voor inhoudsvoorbeelden, toegang en samenwerking.

Aanbevolen: