Hoe u uw Galaxy Watch kunt bijwerken

Inhoudsopgave:

Hoe u uw Galaxy Watch kunt bijwerken
Hoe u uw Galaxy Watch kunt bijwerken
Anonim

Wat te weten

  • Bepaal je huidige Tizen-versie: Druk op de Watch op de App-knop en ga naar Instellingen > Over Bekijk > Software.
  • Maak een back-up van het horloge: tik in de Galaxy Wearable-app op Account en back-up > Back-up maken en herstellen > Backup Instellingen > Maak nu een back-up.
  • Update the Watch: Tik in de app op Home > Over horloge > Update watch-software> Download en installeer.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u een Galaxy Watch-update controleert en uitvoert, zodat u zeker weet dat u de nieuwste versie van Tizen gebruikt.

Hoe u uw softwareversie kunt controleren

Samsung-horloges draaien op Tizen, het eigen besturingssysteem van Samsung. Helaas zijn de horloges van Samsung niet bepaald gebruiksvriendelijk als het om updates gaat. Je kunt de softwareversie op het horloge controleren, maar om te updaten moet je naar de app op je telefoon gaan.

Het is verwarrend, dus hier leest u hoe u de Galaxy Watch-update uitvoert.

  1. Eerst moet je bepalen welke versie van Tizen je smartwatch gebruikt. Druk hiervoor op de App-knop op je horloge. Ga naar Instellingen > Over horloge.
  2. Tik Software. Je ziet je versie van Tizen onder het kopje "Tizen-versie."

    Image
    Image
  3. Controleer of het versienummer overeenkomt met de versie bovenaan dit artikel. Als het hetzelfde is, ben je helemaal klaar. Zo niet, dan is het tijd om te updaten.

Hoe maak je een back-up van je horloge voordat je gaat updaten

Het is een goed idee om een back-up te maken van de software van uw horloge voordat u een update uitvoert. Elke keer dat u het besturingssysteem van een apparaat wijzigt, kunnen uw instellingen en gegevens gevaar lopen.

  1. Je vindt de back-upoptie in de Galaxy Wearable-app onder Account en back-up.
  2. Kies vervolgens Back-up maken en herstellen > Backup-instellingen.

    Image
    Image
  3. Hier zie je een lijst van alles wat beschikbaar is om een back-up te maken. Deselecteer alles wat u niet wilt en tik op Nu een back-up maken.

    Image
    Image

Hoe u uw Samsung Galaxy Watch kunt bijwerken

Hoewel u alleen uw softwareversie op het horloge kunt controleren, kunt u uw horloge alleen bijwerken via de app op uw telefoon. Open de Samsung Wearable-app om te controleren op updates.

  1. Tik op het tabblad Start onder aan de pagina, scrol omlaag en tik op Over horloge > Werksoftware bijwerken.

    Image
    Image
  2. Tik op Download en installeer.
  3. Als je moet installeren en updaten, volg dan de aanwijzingen. Zo niet, dan krijgt u te horen dat u over de nieuwste versie beschikt. Tik op OK.

    Image
    Image
  4. In dit gebied kunt u ook de optie omschakelen naar Automatisch downloaden via Wi-Fi. Als u updates niet automatisch wilt installeren, kunt u deze optie Uit aanzetten. Het is standaard Aan.

Het is altijd een goed idee om de nieuwste versie van de software te hebben geïnstalleerd, dus we raden u aan deze optie aan te laten. Als je de optie aan laat, worden updates automatisch gedownload wanneer je verbonden bent met wifi, zodat je altijd over de nieuwste versie van de software beschikt.

Aanbevolen: