De kenmerken van een Sim bewerken met SimPE

Inhoudsopgave:

De kenmerken van een Sim bewerken met SimPE
De kenmerken van een Sim bewerken met SimPE
Anonim

Wat te weten

  • Download SimPE en pak het ZIP-bestand uit. Selecteer SimPE.exe om de editor te openen. Selecteer Extra > Buurt > Buurtbrowser.
  • Kies de buurt voor een Sim en selecteer Open. Selecteer in het Bronstructuur-venster Simbeschrijving. Selecteer een Sim om te bewerken.
  • Breng wijzigingen aan in de kenmerken van de Sim en selecteer Commit. Sluit SimPE en start De Sims 2 om je wijzigingen te zien.

Dit artikel legt uit hoe je SimPE kunt gebruiken om de kenmerken van een Sim in De Sims 2 en zijn uitbreidingspakketten te bewerken. SimPE is alleen compatibel met de Windows-versie van De Sims 2

SimPE gebruiken om Sims te bewerken

De SimPE-hacktool voor De Sims 2 maakt het mogelijk om elk aspect van het leven van je Sim te beheersen. Je kunt de carrière van een Sim onmiddellijk veranderen of van studie veranderen in De Sims 2: Universiteit. De eerste stap is om SimPE te downloaden, het ZIP-bestand uit te pakken en SimPE.exe te selecteren om de editor voor De Sims 2 te starten.

Hier leest u hoe u SimPE kunt gebruiken om uw Sims te bewerken in De Sims 2 voor pc.

  1. Open SimPE en selecteer Extra > Buurt > Buurtbrowser.
  2. Kies de buurt met de Sim die je wilt bewerken en selecteer Open.

    Nadat je de buurt hebt geselecteerd, heb je de mogelijkheid om een back-up van je gamegegevens te maken.

  3. In het Resource Tree-venster (in de linkerbovenhoek), scroll naar beneden en selecteer Sim Description. Rechts verschijnt een lijst met Sims in de buurt.

    Om de stamboom te bewerken, selecteert u Family Ties onder de lijst met bronnen.

  4. Scroll door de lijst met Sims en selecteer de Sim die je wilt bewerken.
  5. De Sim Beschrijving Editor toont een afbeelding en informatie over de Sim. U ziet secties voor career, relations, interests, character, vaardigheden en anderen. Nadat je de gewenste wijzigingen hebt aangebracht, selecteer je de Commit knop om de Sim op te slaan.
  6. Sluit SimsPE en start De Sims 2 om je wijzigingen te zien.

SimPE wordt niet langer ondersteund door de makers. Om SimPE uit te voeren, hebt u Microsoft. NET Framework versie 1.1 en Direct X 9c nodig, die voorgeladen zijn op alle moderne Windows-pc's.

Image
Image

SimPE kan je spel beschadigen als de verkeerde bestanden worden bewerkt, dus maak een back-up van je bestanden voordat je wijzigingen aanbrengt. Back-ups kunnen worden gemaakt wanneer u uw buurt selecteert in SimPE.

Aanbevolen: