Microsoft Loop laat je beter samenwerken

Inhoudsopgave:

Microsoft Loop laat je beter samenwerken
Microsoft Loop laat je beter samenwerken
Anonim

Belangrijkste afhaalrestaurants

  • Experts begroeten de komst van Microsoft's Loop-software als een innovatieve nieuwe manier om samen te werken.
  • Loop bevat draagbare componenten die vrij bewegen en synchroon blijven tussen apps.
  • Eén waarnemer beveelt ook de app Milanote aan waarmee je een visuele weergave kunt maken van de informatie die je met je team wilt communiceren.
Image
Image

Microsoft's nieuwe Loop-software kan een game-changer zijn voor online samenwerking, zeggen experts.

Loop combineert een flexibel canvas met draagbare componenten die vrij kunnen bewegen en synchroon blijven tussen apps. De app is een tip voor het feit dat meer mensen op afstand werken en concurreert met vergelijkbare samenwerkingssoftware.

"Microsoft Loop biedt gebruikers een cross-workstream-dashboard en een fenomenaal vloeiend samenwerkingsplatform", vertelde Scott Gode, de chief product officer bij Unify Square, dat samenwerkingssoftware maakt, in een e-mailinterview aan Lifewire. "Dit lijkt een geweldige extra productiviteitsboost te zijn voor hybride teams, vooral degenen die al hebben ingekocht in het Microsoft 365-model."

Blijf op de hoogte

Loop-pagina's zijn flexibele canvassen om uw componenten te ordenen en andere waardevolle elementen zoals bestanden, koppelingen of gegevens naar binnen te halen om teams of individuele gebruikers te helpen denken, verbinden en samenwerken.

"Hiermee kunnen we alles wat nodig is voor een project - bestanden, links en gegevens van andere applicaties - in een enkele werkruimte verzamelen en vervolgens vanuit vogelperspectief alles wat er gebeurt met een project van daaruit werkruimte", vertelde Sam Sweeney, oprichter van het softwarebedrijf Trivvy, aan Lifewire.

Loop stelt je in staat om met andere gebruikers samen te werken om interactieve elementen toe te voegen, inclusief grafieken en takenlijsten, en de mogelijkheid om delen van een document te verplaatsen door middel van slepen en neerzetten. U kunt ook koppelingen naar Word-, Excel- en PowerPoint-documenten toevoegen en deze verschijnen in de zijbalk en als gestileerde miniaturen in Loop-pagina's.

"In de afgelopen 18 maanden is de wereld veranderd en hebben we ons aangepast aan een nieuwe werkomgeving waar mensen traditionele communicatiemiddelen en persoonlijke samenwerking moesten aanvullen met alternatieve oplossingen, waardoor we snel alles digitaliseerden wat we in ons leven doen, " Wangui McKelvey, de algemeen directeur van Microsoft 365 schreef op de blog van het bedrijf.

Craig Hewitt, de CEO van podcastingbedrijf Castos.com, heeft Loop getest voor zijn team van 15 mensen die op afstand werken.

"Loop stelt teams in staat om hun werk over meerdere applicaties te synchroniseren binnen een enkele documentruimte", zei Hewitt."Relevante chats, vergaderingen, e-mails en documenten worden bij elkaar gehouden, wat ervoor zorgt dat er geen samenwerking verloren gaat. De JavaScript-engine zorgt ervoor dat alle wijzigingen automatisch worden gesynchroniseerd met alle applicaties voor alle gebruikers."

Buiten de lus

Microsoft is verre van het enige bedrijf dat online samenwerkingssoftware maakt.

Sweeney raadt de app Milanote aan waarmee je een visuele weergave kunt maken van de informatie die je met je team wilt communiceren door notities, foto's, links en bestanden toe te voegen.

"Je kunt het gebruiken om je gedachten en taken op een visueel aantrekkelijke manier te ordenen door borden te maken", voegde hij eraan toe.

De app Notion is een andere samenwerkingsoptie, zei Sweeney en noemde het 'een one-stop-shop voor al je kantoorbehoeften'. De software bevat de mogelijkheid om notities, taken, wiki's en een database te maken. Het is bedoeld voor groepen en individuen en is beschikbaar in de browser, iOS-apparaten en Mac- en Windows-computers.

Er is ook de app Coda, een nieuw type document dat de flexibiliteit van documenten, de kracht van spreadsheets en het nut van applicaties combineert in één nieuw canvas. De interface ziet eruit als Google Docs.

Hewitt zei dat zijn favoriete samenwerkings alternatief voor Loop het nieuwe slimme canvas van Google is, dat nieuwe manieren biedt om samen te werken en informatie te delen tussen zijn populaire reeks apps, waaronder Documenten en Spreadsheets.

Maar Loop verslaat concurrenten door gebruiksvriendelijk te zijn, vertelde Kyle MacDonald van het bedrijf Force by Mojio aan Lifewire.

"Het biedt veel organisatorische functies die dagelijkse vergaderingen en taken gemakkelijk maken om te voltooien," voegde hij eraan toe. "Het is een zeer efficiënte software die de alledaagse werknemer in gedachten heeft om hun communicatie- en organisatorische vaardigheden te verbeteren."

Aanbevolen: