ASUS kondigt nieuwe Vivobook 13 Slate OLED 2-in-1 laptop aan

ASUS kondigt nieuwe Vivobook 13 Slate OLED 2-in-1 laptop aan
ASUS kondigt nieuwe Vivobook 13 Slate OLED 2-in-1 laptop aan
Anonim

ASUS heeft zijn nieuwe Vivobook 13 Slate OLED-laptop aangekondigd met een 13,3-inch scherm, een beeldverhouding van 16:9 en een afneembaar toetsenbord.

Volgens de officiële productpagina is de Vivobook 13 een 2-in-1-apparaat dat zich richt op entertainment en artisticiteit. De laptop heeft een helder OLED Dolby Vision-scherm dat volgens ASUS meer dan een miljard kleuren kan weergeven, en wordt geleverd met een pen met vier verwisselbare tips.

Image
Image

Het OLED-scherm zelf heeft een lichtgewicht vormfactor en is minder dan een centimeter dik. Het ondersteunt Dolby Vision HDR-technologie, inclusief een responstijd van 0,1 ms voor foto's. Al deze beeldtechnologie in combinatie met Dolby Atmos-ondersteuning maakt de Vivobook 13 tot een krachtig entertainmentapparaat.

Het hoogwaardige scherm past goed bij de ASUS Pen 2.0, waarmee elke beginnende artiest kan schrijven, tekenen en markeren in elke app die de pen ondersteunt. De ASUS Pen kan meer dan 140 uur meegaan en kan worden gekoppeld aan elk Bluetooth-apparaat wanneer hij volledig is opgeladen.

Onder de motorkap wordt de Vivobook 13 aangedreven door een quad-core Intel-processor die tot 3,3 GHz en 8 GB RAM kan gaan, een perfecte hoeveelheid voor zijn Windows 11 Home-besturingssysteem. Met 8 GB RAM kunt u de bètaversie van de Android-app uitproberen op Windows 11.

Image
Image

Nieuwe eigenaren zullen genieten van de snelladende 50 Wh-batterij die tot 9,5 uur meegaat. En voor degenen die onderweg zijn, ondersteunt de Vivobook 13 ook powerbanks.

De Vivobook 13 Slate OLED begint bij $ 599, naast andere modellen die meer ruimte en geheugen hebben, maar details zijn nog steeds schaars. Een officiële lanceringsdatum is niet gegeven.

Aanbevolen: