Peacock TV streamen en bekijken

Inhoudsopgave:

Peacock TV streamen en bekijken
Peacock TV streamen en bekijken
Anonim

NBCUniversal's Peacock advertentie-ondersteunde streaming-service biedt een indrukwekkend scala aan films, iconische tv-shows, live sport, originele programmering, nieuwsupdates, premium kanalen en meer. Hier leest u hoe Peacock werkt, hoe u toegang krijgt tot de service en welke abonnementen beschikbaar zijn.

Een Peacock-account aanmaken en beginnen met kijken

Aan de slag met Peacock is eenvoudig. Probeer het gratis uit en beslis vervolgens of een Premium- of Premium Plus-account de moeite waard is voor u. Volg deze stappen om u aan te melden:

  1. Ga naar de Peacock-website en selecteer Start nu met kijken.

    Image
    Image
  2. Op de pagina Een account aanmaken voer je je e-mailadres en wachtwoord in, ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden en selecteer je Account aanmaken.

    Image
    Image
  3. Verifieer je e-mail met de link die Peacock je stuurt.
  4. Selecteer Begin met kijken om te beginnen.

    Image
    Image
  5. Selecteer Channels om door Peacock's samengestelde feeds en live programmering te bladeren.

    Image
    Image
  6. Selecteer Browse om door een assortiment Peacock-aanbiedingen te kijken.

    Image
    Image
  7. Selecteer Featured om de aanbevolen programmering te zien.

    Image
    Image
  8. Selecteer TV-programma's om beschikbare televisieprogramma's te zien.

    Image
    Image
  9. Selecteer Movies om films te bladeren op categorie.

    Image
    Image
  10. Selecteer Kids om kinderfilms en shows te zien.

    Image
    Image
  11. Selecteer News om door koppen, documentaires, CNBC, NBC-nieuws en meer te bladeren.

    Image
    Image
  12. Selecteer Sport om door live-evenementen, hoogtepunten, documentaires en meer te bladeren.

    Image
    Image
  13. Selecteer Latino voor Spaanstalige films, tv-programma's en meer.

    Image
    Image

Hoe te upgraden naar Peacock Premium of Premium Plus

Wanneer je je Peacock-account upgradet, start je automatisch een gratis proefperiode van zeven dagen. Er worden kosten in rekening gebracht als u niet voor het einde van de proefperiode annuleert.

  1. Als u wilt upgraden naar Premium of Premium Plus, selecteert u uw profielpictogram in de rechterbovenhoek van het scherm en selecteert u Upgrade naar Premium.

    Image
    Image
  2. Selecteer Peacock Premium of Peacock Premium Plus en selecteer vervolgens Start gratis proefperiode van 7 dagen.

    Image
    Image
  3. Voer uw betalingsgegevens in en selecteer Nu betalen. Er worden kosten in rekening gebracht nadat de gratis proefperiode van zeven dagen is afgelopen.

    Image
    Image

Welke inhoud biedt NBCUniversal's Peacock?

Tv-programma's, films, kanalen en originele inhoud in overvloed op Peacock.

TV-programma's

NBC toont de line-up van anker Peacock, inclusief comedy-favorieten zoals Parks and Recreation, 30 Rock en Saturday Night Live, die op elk moment kunnen worden gestreamd. Als je zin hebt in wat inhoud, stream dan afleveringen van NBC-drama's, waaronder Dateline, This Is Us en Friday Night Lights, wanneer je maar wilt. Stream ook dagelijkse nieuwsuitzendingen van NBC en MSBC.

Als je upgradet naar een Premium Peacock-laag, heb je toegang tot de huidige NBC-programmering de dag nadat deze is uitgezonden.

Films

Een indrukwekkende reeks Universal-filmfavorieten is ook aanwezig, waaronder alles van The Bourne Identity en de Jurassic Park-franchise tot The Bride of Frankenstein en Shrek.

Filmcategorieën zijn onder meer door Rotten Tomatoes goedgekeurd, Comic Relief, Serious Cinema, Action-Adventure, Indies, Thrillers en Suspense, en meer.

Originele inhoud

Peacock's grote gok is op originele inhoud. Net als Netflix investeert Peacock in origineel talent en projecten met een groot budget, waaronder reboots van Battlestar Galactica, Punky Brewster en Saved by the Bell. Nieuwe originele scripted en unscripted series zijn beschikbaar, en er zijn er nog meer in de maak. Langverwachte shows zijn onder meer Tina Fey's Girls5Eva en Mindy Kaling's Expecting.

Kinderprogrammering, sport en kanalen

Kinderprogrammering is ook een groot deel van Peacock, met geanimeerde avonturen zoals Curious George, originele programmering zoals Life Hacks for Kids, films en meer.

Peacock's sportaanbod is ook indrukwekkend, met documentaires, hoogtepunten, specials en live sportevenementen, waaronder Premier League-wedstrijden.

Peacock Channels zijn samengestelde contentfeeds van elk denkbaar genre. Enkele hoogtepunten zijn SNL Vault, waar de grappigste clips van de serie te zien zijn, en Reality Check-In, waarin dramatische momenten uit beroemde realityshows opnieuw worden bekeken.

NBCUniversal Peacock Plans

Niet al deze inhoud is beschikbaar met een gratis Peacock-lidmaatschap. Er is veel inhoud om gratis te bekijken op Peacock, maar er zijn enkele beperkingen. U kunt bijvoorbeeld Peacock-originelen niet bekijken of NBC-programma's de dag nadat ze zijn uitgezonden.

Als je upgradet naar Peacock Premium voor $ 4,99 per maand of $ 49,99 per jaar, heb je toegang tot alle content van Peacock, inclusief volledige seizoenen van originele series, originele films en live sport.

Upgraden naar Peacock Premium Plus kost $ 9,99 per maand of $ 99,99 per jaar, en je zult weinig advertenties zien. Er is geen manier om een advertentievrije ervaring met Peacock te garanderen, omdat de streamingovereenkomsten variëren. Sommige programma's hebben advertenties, hoewel dit beperkt is met Premium Plus.

Je krijgt een gratis proefperiode van zeven dagen als je upgradet naar Premium of Premium Plus, dus je hebt tijd om te annuleren als je van gedachten verandert.

Accountgebruikersnummers en internetsnelheden

Peacock staat drie gelijktijdige streams per account toe, ongeacht op welk niveau je zit. Dus drie leden van uw huishouden kunnen tegelijkertijd naar drie afzonderlijke programma's kijken.

Pas op voor buffering als je internetsnelheden achterblijven. De service beveelt een minimum van 2,5 Mbps aan voor buffervrije streaming. Het kan echter zijn dat u een sterkere verbinding nodig heeft als er hoge eisen worden gesteld aan de internetservice van uw huishouden.

Waar NBCUniversal's Peacock Service te bekijken

Er zijn verschillende opties om Peacock-inhoud te bekijken: Bekijk Peacock vanaf zijn website met de Chrome-, Firefox-, Edge-, Safari-webbrowsers of uw mobiele apparaat met Peacock's iOS- of Android-app. Je hebt ook toegang tot Peacock vanaf Android-compatibele smart-tv's, LG en Vizio smart-tv's, Apple TV's met tvOS 11 of hoger, Amazon Fire TV-apparaten, Chromecast-apparaten en de Xbox One.

Peacock is beschikbaar via Cox en Xfinity kabelsettopboxen. Als u zich abonneert op Xfinity en een X1-settopbox of een Flex-apparaat hebt, hebt u toegang tot Peacock's Premium-laag (normaal $ 4.99) gratis. Cox Contour- en Contour Stream Player-klanten krijgen Peacock Premium gratis tot 2021.

Je kunt Peacock ook op meerdere Roku-apparaten bekijken.

Bezoek Peacock voor een volledige lijst met compatibele apparaten en specificaties, en om te controleren of het nieuwe platforms ondersteunt.

Aanbevolen: