Hoe de Alexa Stopwatch in te stellen en te gebruiken

Inhoudsopgave:

Hoe de Alexa Stopwatch in te stellen en te gebruiken
Hoe de Alexa Stopwatch in te stellen en te gebruiken
Anonim

Wat te weten

  • Als je de vaardigheid wilt gebruiken, zeg je: "Alexa, schakel stopwatch in." Om het te starten, zeg, "Alexa, start stopwatch", "Alexa, open stopwatch", of "Alexa, vraag stopwatch."
  • Als je wilt annuleren, zeg je: "Alexa, vraag de stopwatch om te verwijderen." Controleer de tijd: "Alexa, start stopwatch", "Alexa, open stopwatch", of "Alexa, vraag stopwatch."
  • Als je de stopwatch wilt pauzeren, zeg je: "Alexa, vraag de stopwatch om te pauzeren." Om de stopwatch te hervatten, zeg je: "Alexa, vraag stopwatch om te hervatten."

Dit artikel legt uit hoe je een Alexa-vaardigheid activeert om een stopwatchfunctie te gebruiken op alle Amazon Echo-apparaten in je account. Alexa-stopwatchfuncties omvatten starten, annuleren, pauzeren, hervatten en status controleren.

Image
Image

Hoe de Alexa Stopwatch-vaardigheid in te stellen en in te schakelen

Deze vaardigheid is gratis in te schakelen. De eenvoudigste manier om dit te doen, is door Alexa het commando "Alexa, stopwatch inschakelen" te geven. Als je het liever handmatig doet, kun je in plaats daarvan naar de stopwatch-vaardigheid op Amazon gaan en Enable selecteren onder Get This Skill.

Hoe dan ook, de stopwatch wordt onmiddellijk beschikbaar op al je aangesloten Echo-apparaten. Eenmaal ingeschakeld, is de vaardigheid gemakkelijk te gebruiken. Er zijn echter enkele trucs voor de opdrachten die u moet kennen; de vaardigheid is niet erg intuïtief en kan een beetje kieskeurig zijn als je het niet precies toepast zoals Alexa verwacht.

De onderstaande commando's zijn getest om u te helpen de stopwatch zo gemakkelijk mogelijk te gebruiken.

Een stopwatch is een speciaal horloge dat wordt gebruikt om de tijd te starten, te stoppen en op nul te zetten. Vanuit het perspectief van de virtuele assistent gebruikt Alexa de stopwatch-vaardigheid om de verstreken tijd te starten, te controleren en te rapporteren.

Hoe de stopwatch te starten

Om de stopwatch te starten, heb je drie commando-opties:

  • "Alexa, start stopwatch."
  • "Alexa, open stopwatch."
  • "Alexa, vraag stopwatch."

Gebruik een van deze en de stopwatch wordt gelanceerd. Je weet dat het actief is omdat Alexa je adviseert dat het een nieuwe stopwatch start en dat je het op elk moment kunt starten om de status te krijgen.

Als je de vaardigheid start terwijl er geen horloge loopt, wordt er automatisch een nieuwe stopwatch gestart. Als er al een stopwatch loopt, geeft het startverzoek alleen de getimede status terug.

Als je het startcommando gebruikt, luister dan goed naar Alexa. Als het u vertelt dat de stopwatch al een bepaalde tijd loopt, komt dat omdat de oorspronkelijke stopwatch nog loopt. Je moet het annuleren voordat je een ander kunt starten of je moet 24 uur wachten voordat het automatisch wordt gereset.

Als Alexa je vraagt: "Alarm voor hoe laat?" het begreep het stopwatch-commando niet. Als het antwoordt met een vraag, beantwoordt u de vraag of zegt u dat het moet annuleren. Alexa bevestigt de annulering van het verkeerd begrepen verzoek en de timer gaat door zonder onderbreking.

De stopwatch annuleren

Het sluiten van de stopwatchfunctie of het stoppen van een timer die je hebt ingesteld, is helemaal niet intuïtief. Als je Alexa gewoon vertelt om de stopwatch te annuleren of te verwijderen, vertelt het je dat er geen meldingen zijn om te verwijderen, dat het je niet kan begrijpen, of een andere frustrerende reactie.

Gebruik in plaats daarvan dit specifieke commando: "Alexa, vraag de stopwatch om te verwijderen."

Het zou moeten reageren met een antwoord als: "Stopwatch eindigde op 5 minuten, 15 seconden." De specifieke tijd hangt af van hoe lang je stopwatch liep.

Zodra Alexa je vertelt dat de stopwatch is afgelopen, kun je een nieuwe starten.

Hoe u de stopwatch kunt controleren terwijl deze loopt

Als u de tijd op een lopende stopwatch wilt controleren, opent u de stopwatch met een van de drie startopdrachtopties:

  • "Alexa, start stopwatch."
  • "Alexa, open stopwatch."
  • "Alexa, vraag stopwatch."

Alexa reageert met een antwoord op basis van de tijd dat je stopwatch loopt, zoals: "Stopwatch loopt op 2 minuten, 14 seconden."

Als je Alexa een meer gemoedelijke vraag probeert te stellen, zoals "Alexa, hoeveel tijd staat er op de stopwatch?" het vertelt je dat je geen meldingen hebt of geeft een ander onzinnig antwoord.

De stopwatch pauzeren

Als je de stopwatch moet pauzeren, kun je het commando "Alexa, vraag stopwatch om te pauzeren" geven.

Alexa blijft voor onbepaalde tijd in de gepauzeerde toestand of tot 24 uur is verstreken, wanneer de stopwatch op nul wordt gezet.

De stopwatch hervatten

Als je de stopwatch hebt gepauzeerd, kun je deze hervatten met het commando "Alexa, vraag stopwatch om te hervatten."

Aanbevolen: