Alle Cricket Wireless-abonnementen ondersteunen nu 5G

Alle Cricket Wireless-abonnementen ondersteunen nu 5G
Alle Cricket Wireless-abonnementen ondersteunen nu 5G
Anonim

Cricket Wireless heeft 5G-dekking opgenomen in al zijn draadloze telefoonabonnementen, hoewel de dekking nog steeds kan worden beïnvloed op basis van uw regio.

Zoals Engadget opmerkt, was 5G vroeger alleen een optie voor de duurdere abonnementen van Cricket, maar nu is het voor allemaal beschikbaar. Toch bestaat de kans dat 5G in uw regio of op uw telefoonmodel niet beschikbaar is, in welk geval u er geen gebruik van kunt maken. De snelheidslimiet van 8 Mbps is echter nog steeds van kracht voor het basisabonnement van Unlimited, en de twee goedkoopste abonnementen zijn nog steeds onderhevig aan datalimieten.

Image
Image

Afhankelijk van wat u kiest, kunt u uw toegewezen gegevens (ofwel 2 GB of 10 GB) sneller opraken en uw snelheden verlagen tot 128 Kbps. Beide onbeperkte opties hebben deze beperkingen niet, maar ze kosten ook meer per maand.

Je kunt overschakelen naar een van de abonnementen van Cricket met je huidige telefoon (waarvoor je hem moet ontgrendelen), of je kunt de aankoop van een nieuwe op je rekening zetten. En als u het onbeperkte abonnement van $ 60 krijgt met Mobile Hotspot, kosten sommige telefoonmodellen u niets.

Als u echter wilt profiteren van 5G. je moet eerst controleren of de telefoon dit ondersteunt.

Image
Image

5G is nu beschikbaar op alle draadloze Cricket-telefoonabonnementen, die lopen tussen $ 30 en $ 60 per maand voor een persoon, tot $ 160 per maand voor vijf lijnen.

Als je wilt weten of jouw gebied 5G-dekking heeft, kun je de dekkingskaart van Cricket bekijken.

Aanbevolen: