Microsoft probeert Twitch-streaming opnieuw voor Xbox One

Microsoft probeert Twitch-streaming opnieuw voor Xbox One
Microsoft probeert Twitch-streaming opnieuw voor Xbox One
Anonim

Microsoft brengt Twitch-streaming terug naar de Xbox One, te beginnen met een testrun voor Xbox Insider "Alpha Skip-Ahead"-leden.

Een nieuwe reeks Xbox Insider Alpha Skip-Ahead-aantekeningen onthult dat de nieuwe verplichte systeemupdate van dinsdag Xbox One-console livestreaming omvat. Zoals The Verge opmerkt, werd de Twitch-integratie voor de Xbox One in 2017 verwijderd. Deze terugkeer lijkt op de vorige integratie en bevat functies zoals overlays en webcamondersteuning.

Image
Image

Volgens Microsoft is streamen gewoon een kwestie van verbinding maken met je Twitch-account en Go Live Now selecteren op het dashboard. En als je streamt, kunnen alleen kijkers je games zien, niet je dashboard of andere apps. Als je tijdens een stream de game verlaat, zien ze alleen een pauzescherm.

De vangst (voorlopig) is de lidmaatschapsvereiste. Eerst moet je deel uitmaken van Microsoft's Xbox Insider-programma, waaraan je kunt deelnemen via de digitale winkel.

Dan moet je worden geselecteerd voor de Alpha Skip-Ahead-ring, die alleen op uitnodiging is, waarmee je updates kunt bekijken voor andere insiders.

Image
Image

Twitch-streaming voor de Xbox One is nu beschikbaar, maar voorlopig alleen voor leden van de Alpha Skip-Ahead ring.

Er zijn nog geen schattingen voor een bredere release gegeven, maar Microsoft merkt op dat Alpha Skip-Ahead-leden inhoud meestal "ver vooruit" van de algemene beschikbaarheid bekijken. Het kan dus zijn dat u even moet wachten.

Aanbevolen: