Adobe Premiere Pro en After Effects krijgen nieuwe functies

Adobe Premiere Pro en After Effects krijgen nieuwe functies
Adobe Premiere Pro en After Effects krijgen nieuwe functies
Anonim

Adobe voegt nieuwe mogelijkheden toe aan zijn Premiere Pro- en Affect Effects-apps, zoals de nieuwe Remix-functie die naar Premiere Pro komt.

Aangekondigd tijdens het Adobe MAX 2021-evenement, zal Adobe Premiere Pro ook een verbeterde Speech-to-Text en een nieuwe Simplify Sequence-functie krijgen. Affect Effects kan nu video's op de achtergrond renderen dankzij Speculative Preview en sneller presteren met Multi-Frame Rendering.

Image
Image

Remix op Premiere Pro is een tool die machine learning gebruikt om nummers opnieuw te rangschikken zodat ze overeenkomen met de video waarmee het is verbonden. Het analyseert de patronen en dynamiek in een nummer om een nieuwe mix te genereren die uniek is voor die video.

Speech-to-Text kan nu op het apparaat worden uitgevoerd, wat betekent dat redacteuren de functie zonder internetverbinding kunnen gebruiken, maar deze is op dit moment alleen beschikbaar in het Engels. Bovendien zal de functie een verbeterde nauwkeurigheid hebben voor termen uit de popcultuur in de 13 ondersteunde talen en een betere opmaak voor getallen en datums

Simplify Sequence in Premiere Pro verwijdert hiaten en ongebruikte middelen in video's voor een nieuwe, efficiënte manier om projecten te exporteren en te delen.

Image
Image

Wat betreft After Effects, verbetert Multi-Frame Rendering de prestaties van de app door ten volle te profiteren van de CPU van een computer om een video sneller dan ooit tevoren weer te geven. En met Speculatieve Preview kan Affect Effects composities renderen terwijl de computer slaapt om het creatieve proces te versnellen.

Openbare bèta's voor deze functies zijn vanaf dinsdag beschikbaar, maar Adobe heeft nog geen officiële definitieve releasedatum voor deze functies.

Aanbevolen: