Photoshop en Illustrator krijgen nieuwe functies en hulpmiddelen

Photoshop en Illustrator krijgen nieuwe functies en hulpmiddelen
Photoshop en Illustrator krijgen nieuwe functies en hulpmiddelen
Anonim

Adobe Photoshop en Illustrator krijgen nieuwe tools en functies toegevoegd aan hun repertoire, evenals een nieuwe online aanwezigheid.

Aangekondigd tijdens het Adobe MAX 2021-evenement, krijgt Photoshop drie nieuwe neurale filters voor foto's en nieuwe interoperabiliteit met Illustrator. Artiesten in Illustrator zullen genieten van verbeterde 3D-effecten en een opnieuw ontworpen interface.

Image
Image

De nieuwe Photoshop-filters zijn Landschapsmixer, Kleuroverdracht en Harmonisatie.

Landschapsmixer kan twee verschillende landschapsafbeeldingen samenvoegen om een nieuw pittoresk tafereel te creëren, zoals het veranderen van een foto van een zomerdag in de winter door een besneeuwde foto toe te voegen. Color Transfer kan het kleurenpalet van de ene afbeelding overnemen en op een andere toepassen. En Harmonisatie kan de kleur en toon van de ene laag naar de andere matchen.

Photoshop's nieuwe Illustrator-interoperabiliteit stelt kunstenaars in staat om een vectortekening van Illustrator naar Photoshop te kopiëren en plakken, terwijl het merendeel van de middelen van de bron blijft. De verhuizing voegt een aantal nieuwe exclusieve Photoshop-attributen toe, zoals overvloeimodus, streek en dekking.

Voor Illustrator zijn de 3D-effecten op het bureaublad gereviseerd met een opnieuw ontworpen interface en een bijgewerkt paneel dat diepte aan een kunstwerk toevoegt. Verlichting en texturen zijn ook gemakkelijker toe te voegen dan voorheen.

Image
Image

Eindelijk krijgen beide apps een webbrowserversie exclusief voor Chrome en Microsoft Edge. De browserversies zullen niet zo diepgaand zijn als de app-weergave, maar je kunt nog steeds kleine wijzigingen aanbrengen.

De nieuwe Photoshop- en Illustrator-functies en browserversies worden vanaf dinsdag gelanceerd in een bètaversie. De bètaversie van Illustrator is echter alleen op uitnodiging beschikbaar, waarbij gebruikers zich kunnen aanmelden voor mogelijke selectie. De officiële release voor deze toevoegingen is nog in behandeling.

Aanbevolen: