Facebook om cross-posting rechtstreeks op Instagram te testen

Facebook om cross-posting rechtstreeks op Instagram te testen
Facebook om cross-posting rechtstreeks op Instagram te testen
Anonim

Misschien kun je binnenkort je Facebook-updates rechtstreeks naar je Instagram-account sturen, volgens een nieuwe test die het sociale netwerk uitprobeert.

Hoewel je je Instagram-berichten al kunt delen met je Facebook-account, wil het sociale netwerk het ook eens andersom proberen, zo meldt TechCrunch maandag. Het bedrijf is naar verluidt eerder deze maand begonnen met het wereldwijd testen van de functie, maar maakt deze momenteel alleen beschikbaar voor een kleine groep gebruikers.

Image
Image

Afbeeldingen van de test tonen een nieuwe knop in de rechterbovenhoek wanneer je een nieuw bericht gaat maken, met het Instagram-logo en een schakelaar voor aan of uit om delen toe te staan. Als de functie permanent wordt, kun je alleen foto's, video's en albums met maximaal 10 foto's cross-posten.

Er zijn momenteel geen details over hoe lang de test zal duren of wanneer/of de mogelijkheid voor cross-posting naar meer gebruikers zal worden uitgerold.

De toevoeging van cross-posting op Instagram is logisch, aangezien je dit al andersom kunt doen; het kan echter uw berichten en feed overbodig maken tussen de twee platforms - iets waar Facebook en Instagram naar toe lijken te werken.

Sinds Facebook Instagram in 2012 kocht voor $ 1 miljard, heeft het de twee platforms geïntegreerd. Het meest opvallende is dat Facebook communicatiemogelijkheden tussen apps heeft geïntroduceerd, waardoor gebruikers op beide platforms met vrienden kunnen chatten via Messenger of Instagram-berichten.

Facebook introduceerde in 2017 ook een eigen versie van Instagram's Stories-functie nadat deze in 2016 op grote schaal succesvol werd op het platform.

De twee platforms brengen ook regelmatig dezelfde updates en functies uit op hetzelfde moment. In mei kondigde Facebook aan dat het gebruikers de mogelijkheid zou geven om het aantal likes op beide platforms te verbergen.

Aanbevolen: