Take a Break' Instagram-functie om binnenkort te beginnen met testen

Take a Break' Instagram-functie om binnenkort te beginnen met testen
Take a Break' Instagram-functie om binnenkort te beginnen met testen
Anonim

Instagram zegt dat de "Take a Break"-functie, die tieners zou aanmoedigen om een pauze te nemen van de app omwille van hun mentale gezondheid, binnenkort zal worden getest.

Ongeveer 75 miljoen van de 1 miljard gebruikers van Instagram zijn tussen de 13 en 17 jaar oud, en onderzoek wijst uit dat de app de mentale gezondheid van tieners negatief kan beïnvloeden. De voorgestelde "Take a Break"-functie zou gebruikers de mogelijkheid geven om hun account op pauze te zetten en na te denken over hoe ze hun tijd besteden. Nick Clegg, Facebook's vice-president van mondiale zaken, vertelde CNN's State of the Union dat het doel is om tieners ertoe aan te zetten, nou ja, een pauze te nemen van de app.

Image
Image

Een recente blogpost van Instagram-hoofd Adam Mosseri zei dat het bedrijf regelmatig op zoek is naar oplossingen wanneer zijn onderzoek problemen oplevert. In het bijzonder de kwestie hoe de app gevoelens van een negatief lichaamsbeeld kan vergroten.

Een voorgestelde aanpak is om gebruikers aan te moedigen van onderwerp te veranderen als ze te veel tijd besteden aan het bekijken van potentieel negatieve inhoud. De andere is om te suggereren dat de gebruiker een adempauze neemt van Instagram om niet stil te staan bij potentieel schadelijke inhoud.

Image
Image

Volgens The Verge kon een Facebook-vertegenwoordiger geen duidelijke tijdlijn geven voor het uitrollen van de nieuwe functie, maar zei dat het testen binnenkort zou moeten beginnen.

De reikwijdte en aard van de test zijn ook niet gedetailleerd, maar deze zal waarschijnlijk vergelijkbaar zijn met andere functietests. Dit betekent dat geselecteerde gebruikers of mogelijk specifieke regio's de optie plotseling in hun app zullen vinden, zonder echte uitleg of fanfare.

Aanbevolen: